Muntatge d'Olga Moreno somrient amb la mà a la cara i una storie d'Instagram a la platja

Les últimes paraules d'Olga Moreno revelen com és el moment que està travessant

Olga Moreno està vivint el seu millor moment personal

Olga Moreno va decidir donar carpetada a la seva faceta més pública després de desaparèixer dels focus de la televisió. Amb l'arribada a la seva vida d'Agustín Etienne, l'empresària hi trobava l'home perfecte amb qui compartir la seva vida. Des que va començar la seva història d'amor, Olga i Agustín han decidit ser molt més hermètics amb la seva vida privada.

No obstant això, a través de les xarxes, l'exparella d'Antonio David Flores sí que comparteix amb els seus seguidors com és la nova etapa que està travessant. En una de les seves publicacions recents, Olga compartia amb només unes poques paraules el gran moment que està vivint ara mateix.

Olga Moreno i les seves paraules reveladores sobre el seu moment actual

L'últim cop que Olga Moreno es va pronunciar públicament va ser a l'agost d'aquest any. L'empresària concedia una exclusiva per a la revista Semana on se sincerava sobre la seva relació amb Agustín Etienne. La relació va començar a poc a poc, i no va ser fins que els fonaments de la relació van estar ben consolidats quan es van aventurar a fer el gran pas de fer-ho públic.

De mica en mica, la parella va anar publicant cada cop més instantànies de la seva relació. Sortides, viatges o sopars van anar formant part del dia a dia de la relació. Sens dubte, una cosa que ha ajudat, i molt, el bé d'aquesta relació és que Olga decidís deixar el món mediàtic.

Primer pla d'Olga Moreno feliç en un restaurant en un post a Instagram el 12 de març de 2023
Olga Moreno comparteix el gran moment que travessa | Instagram, @olgamorenooficial

Després d'aconseguir el premi de Supervivientes, Olga optava per deixar de banda la pantalla petita i refugiar-se en els seus i apostar per la seva relació amb Agustín Etienne.

Ara, a través de les xarxes socials, Olga publicava una història amb una frase reveladora. "Això sí que és sort", compartia la sevillana.

Storie d'Olga Moreno a Instagram a la platja el 7 de novembre de 2023
Olga Moreno compartia aquesta imatge significativa al seu Instagram | Instagram, @olgamorenooficial

Aquestes últimes i reveladores paraules d'Olga reflectien el gran moment actual que està travessant, on la tranquil·litat i la calma regnen a la seva vida. A la instantània es pot veure una relaxant alba a la platja. A la vida d'Olga Moreno ja no hi ha lloc per a polèmiques televisives ni per als enfrontaments.

La bonica història d'amor entre Olga Moreno i Agustín Etienne

"Ja puc dir que estic amb un home que em respecta i em dona el meu lloc". Així de contundent es mostrava Moreno a la seva última entrevista per a la revista Semana.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Olga Moreno està molt feliç en aquest moment que travessa amb Agustín | Instagram, @olgamorenooficial

No hi ha cap mena de dubte que Olga ha recuperat la il·lusió per l'amor i Agustín Etienne n'és el culpable. Si donem una ullada a les xarxes socials, podem veure com la parella s'intercanvia nombrosos missatges d'afecte i amor, on deixen constància de la gran complicitat que tenen.

La parella està gaudint al màxim d'aquesta relació que tantes alegries els està donant. La seva bonica història d'amor ja fa prop d'un any que va començar i tot apunta que encara els queda molt per viure junts.

L'empresària reconeixia que Agustín "em respecta, em dona el meu lloc, tot li sembla bé, som molt semblants". A més, assegurava que el mànager havia encaixat molt bé dins de la seva família, un punt molt important per a Moreno.