Muntatge de fotos de primer pla de la Reina Letizia en un acte de la Fundació Microfinances BBVA a la seu de la FMBBVA a Madrid, a 15 de novembre de 2023, a Madrid

L'última imatge de Letícia revifa els rumors: què s'ha fet a la cara

La reina Letícia fa molts anys que arrossega rumors que no acaben de confirmar-se

La reina Letícia  continua amb la seva agenda institucional i ha participat recentment en un acte organitzat per la Fundación Microfinanzas BBVA. L'esdeveniment estava enfocat a trobar la clau per combatre la pobresa digital, però, com no podia ser altrament, la nostra sobirana s'ha convertit en la gran protagonista. La seva última imatge no ha fet més que revifar els rumors: s'ha sotmès a una nova operació estètica?

Letícia ha canviat força des que va entrar a la família reial i molts periodistes han confirmat que ha entrat a quiròfan més d'una vegada. De fet, la presentadora Carmen Alcayde promet que el seu cirurgià de confiança li va operar el nas a la reina a canvi d'una suculenta quantitat de diners. Seguint la informació de Carmen, aquest no seria l'únic retoc a què s'ha sotmès la reina Letícia.

Muntatge de fotos de pla curt de la reina Letizia Ortiz, amb rostre somrient, una antiga que data del 2016 i una altra present, del 2023
El gran canvi de la reina Letícia | Europa Press, GTRES, e-noticies.cat

L'última imatge que ha deixat la reina Letícia ha alimentat aquesta teoria. La veritat és que el seu rostre està força canviat i pràcticament no té cap arruga. El 15 de setembre passat va fer 51 anys i no seria estrany que mostrés algun signe d'envelliment, però sembla més jove que mai.

L'1 de novembre de 2003 la casa reial va anunciar el compromís matrimonial entre Letícia Ortiz i Felip de Borbó. A partir d'aquell moment, Letícia va acaparar totes les mirades i els seus passos han estat estudiats al detall, per això no són pocs els que han notat el seu canvi físic.

La Reina Letizia intervé en un acte de la Fundació Microfinances BBVA a la seu de la FMBBVA a Madrid, a 15 de novembre de 2023, a Madrid
La reina Letícia en la seva última aparició pública | GTRES

Els rumors sobre Letícia: S'ha operat?

La Fundación Microfinanzas BBVA ha organitzat un esdeveniment que a la reina Letícia li ha resultat molt atractiu. Sota el lema “tecnologia per tancar bretxes. Creant sense límits”, s'han posat damunt la taula punts realment interessants.

Letícia ha estat atenta a tot, però molts assistents han invertit part del temps a analitzar-ne l'evolució física. La veritat és que la seva darrera imatge ha alimentat els rumors.

La reina Letizia donant un discurs a l'esdeveniment Innovació com a clau per combatre la pobresa digital organitzat per la Fundació BBVA a Madrid el dimecres 15 de novembre de 2023
Letícia ha ofert la seva millor versió | GTRES

La casa reial ha negat en nombroses ocasions que Letícia hagi recorregut a la màgia de la cirurgia estètica. Tot i això, cada vegada són més els que asseguren que el bòtox i l'àcid hialurònic són els seus grans aliats per lluitar contra les arrugues.

La veritat és que la foto que li han fet a l'acte anterior demostra que la nostra reina amb prou feines té imperfeccions a la pell, per això la teoria ha cobrat sentit.