Muntatge d'un primer pla de David Bisbal somrient i Rosanna Zanetti amb rostre neutre amb els cabells de banda
GENT

Així es troba David Bisbal després de confirmar-se les sospites sobre Rosanna Zanetti

David Bisbal es troba enmig d'una situació que l'incomoda i que té a veure amb la seva ex i la seva dona


David Bisbal acaba de començar la seva gira de concerts per Espanya amb què recorrerà aquest estiu diferents escenaris del nostre país. Pel que fa a la seva vida privada, l'artista d'Almeria fa un temps que va enterrar la destral de guerra amb la seva ex i mare de la seva filla Elena Tablada. Una situació que s'assembla poc a la que manté Rosanna Zanetti, dona de Bisbal, amb la dissenyadora d'origen cubà.

Tablada va concedir el mes d'abril passat una entrevista en què precisament es va referir a aquest assumpte. La mare d'Ella Bisbal va reconèixer a ¡De Viernes! que no manté cap relació amb l'actual parella de David. "No tinc relació amb Rosanna", deia sense titubejos.

Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal somrients

"Després de tot allò que va passar vaig voler detectar quins eren els factors que m'estaven contaminant la vida. Un era la mala relació amb Rosanna", explicava.

David Bisbal no comptava amb el fet que la seva ex revelaria allò que va passar amb Rosanna Zanetti

I explicava clarament el perquè del seu desacord. "No va ser del meu gust que jo no pogués pujar fotografies de la meva filla i unes altres persones sí", va confessar Tablada.

Unes paraules amb què es referia a la fotografia que Zanetti va pujar a xarxes socials el 2018. Totes dues hi apareixien vestides iguals a la Feria de Almería.

Enmig d'aquesta situació hi ha David Bisbal, que el dia del seu aniversari agraïa als seus seguidors el gest bonic que havien tingut. “Estic molt feliç aquest dia tan especial. He pogut veure ja algunes donacions per part dels clubs de fans a diferents associacions boniques!”.

Una publicació que rebia l'aplaudiment de milers d'admiradors i al qual també es va voler sumar Elena Tablada. Per sorpresa, l'ex de Bisbal reaccionava amb un “m'agrada”, una cosa inimaginable fa temps. Així, aquest gest, coincidint amb l'aniversari del cantant, posa de manifest que entre ells hi ha una relació molt més cordial que abans.

David Bisbal, incòmode per la situació tensa entre la seva ex i la seva parella actual

La veritat és que aquests desacords entre Rosanna Zanetti i Elena Tablada no són del gust de l'artista andalús. David Bisbal sempre ha procurat no cridar l'atenció ni donar polèmiques sobre la seva vida privada. Molt centrat en la seva carrera, al cantant el molesta que el focus mediàtic vagi més enllà de l'àmbit professional.

L'andalús preferiria que hi hagués sintonia entre la seva dona i la seva parella anterior. De fet, David Bisbal ha arribat a una entesa amb la mare de la seva filla, amb qui comparteix la custòdia d'Ella, pel bé de la menor.

"Avui dia tinc molt bona relació amb la seva germana i la seva mare. És la tieta de la meva filla, l'àvia de la meva filla", reconeixia Tablada al programa de Telecinco. "La meva filla té 14 anys i s'adona de tot allò que passa, la meva relació avui amb David ara està molt bé".

Primer pla de David Bisbal somrient a l'esdeveniment de 'Vive Dial'

L'ex de Javier Ungría, davant de l'animadversió que reconeix cap a Rosanna Zanetti, parla bé de Chenoa. Elena Tablada i l'ex de David Bisbal es van conèixer fa uns quants anys a Madrid. "És una dona increïble i em cau superbé, no sé si tenim alguna cosa en comú, però quan me la trobo és cordial, afectuosa…", reconeixia.

➡️ Gent

Més notícies: