Muntatge amb Toñi Moreno somrient amb una americana de lleopard, Jaime Peñafiel somrient amb una americana de quadres i Leonor amb una gorra verda
GENT

Toñi Moreno explica per què Jaime Peñafiel està dubtant dels orígens de Leonor

Toñi Moreno creu que les últimes i polèmiques declaracions d'aquest expert en Casa Reial són fruit de la seva 'edat'

Toñi Moreno ha tornat a les xarxes socials per explicar el motiu pel qual, segons ella, Jaime Peñafiel ha especulat públicament amb els dubtosos orígens de Leonor. La presentadora creu que les seves polèmiques declaracions sobre la maternitat de la princesa són fruit de la seva "edat avançada".

Fa diverses setmanes, Jaime del Burgo va iniciar una campanya de desprestigi contra la reina Letícia. A través de les xarxes socials, l'empresari ha anat revelant algunes dades sobre la suposada relació extramatrimonial que va mantenir amb la monarca fa anys.

Muntatge amb un primer pla de la princesa Leonor somrient amb dos flocs a la cara i Jaime Peñafiel somrient
Peñafiel assegura que Leonor no és filla de la reina Letícia | e-noticies.cat, GTRES

Tot i això, el navarrès no ha estat l'únic a treure alguns dels seus draps bruts. Jaime Peñafiel és una altra de les persones que també ha contribuït en aquesta causa amb la publicació del seu nou llibre, Letizia y yo.

Tot i això, han estat les seves últimes declaracions sobre la companya de Toñi Moreno les que han incendiat les xarxes socials. Tal com ha assegurat en un podcast aquest expert a Casa Reial, "Letícia no és la mare de Leonor":

"Diuen les meves fonts que Letícia tenia problemes per quedar-se embarassada. El que sí que sé per les meves fonts i perquè ho vaig viure és que ella anava a València, on se li estava tractant aquell problema genètic".

A més, i per si no n'hi hagués prou, un usuari de X ha rescatat altres de les declaracions que ha fet Peñafiel en relació amb aquest tema. "Letícia no és la mare de Leonor ni de Sofia, sinó la seva germana Erika".

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno torna a les xarxes per pronunciar-se sobre aquest delicat tema | Mediaset

Unes paraules que han aconseguit revolucionar els usuaris de les xarxes socials. Tant és així que Toñi Moreno no ha trigat a explicar el motiu pel qual, segons ella, el comunicador ha posat en dubte la maternitat de la princesa Leonor. "Espero que això de Peñafiel pugui atribuir-se a la seva edat".

Toñi Moreno explica a la xarxa social X per què, segons ella, Peñafiel ha posat en dubte la maternitat de Leonor

Fa uns dies, un usuari de les xarxes va rescatar unes polèmiques declaracions de Peñafiel. Segons el company de professió de Toñi Moreno, Letícia no seria la mare biològica de Leonor i Sofia.

A més, ha assegurat que va ser la germana morta de l'actual reina qui li "va donar els seus òvuls per haver-se quedat estèril després de practicar diversos avortaments a Espanya i Mèxic".

Però lluny de quedar-s'hi, el comunicador no ha tingut objeccions a confirmar que Erika "es va suïcidar quan Letícia li va prohibir veure les seves filles". Unes paraules que han aconseguit revolucionar les xarxes socials.

Durant els últims dies, milers d'internautes han acudit als seus perfils respectius per carregar durament contra aquest expert en Casa Reial. Ara, ha estat la mateixa Toñi Moreno la que ha fet un pas endavant.

Després de fer-se ressò d'aquestes dures declaracions, la de Sanlúcar ha volgut compartir amb la resta de la comunitat de X la seva opinió personal. A través d'un post, ha revelat el motiu pel qual, segons ella, ha passat tot això.

Muntatge amb Toñi Moreno amb els braços oberts i Jaime Peñafiel recolzat en una butaca vermella
Toñi Moreno parla de les declaracions de Peñafiel a través de les xarxes | e-noticies.cat, Europa Press

"Espero sincerament, i amb dolor, que això de Peñafiel pugui atribuir-se a la seva edat, i que la gent que l'envolta tingui cura de les seves aparicions", ha lamentat Toñi Moreno.

Com es podia esperar, diversos usuaris de la xarxa social no han volgut deixar passar l'ocasió per dir el que pensen sobre això. Tot i això, no han estat tan benvolents com ella.

"Això de Peñafiel s'atribueix que és un masclista i molt mala persona", ha assegurat un internauta. "No és la seva edat, tristament és com ell és i pensa, i el pitjor de tot, és que ho gaudeix", ha corregit una altra usuària a Toñi Moreno.