Muntatge de Fabiola Martínez amb una samarreta rosa i rostre neutre, i captura de Gabriela Guillén a '¡De Viernes!'

GENT

Fabiola Martínez trenca el seu silenci hores abans del gran moment de Gabriela Guillén

Fabiola Martínez dona la seva opinió sobre la imminent entrevista que la fisioterapeuta donarà a '¡De Viernes!', i que tornarà a posar la veneçolana al focus mediàtic

Fabiola Martínez ha reaparegut als mitjans dies després que s'especulés sobre la seva possible nova il·lusió. Unes fotos d'ella gaudint d'un sopar amb un amic no van trigar a apuntar que l'exdona de Bertín havia recuperat la il·lusió.

Lluny d'alimentar les especulacions, la veneçolana les ha desmentit afirmant que només és un company de feina. Però el que més ha cridat l'atenció és que Fabiola hagi parlat hores abans de l'entrevista de Gabriela Guillén a ¡De viernes!. Una entrevista en exclusiva sobre la qual l'exdona de Bertín s'ha pronunciat.

Fabiola Martínez reapareix abans del gran moment de Gabriela: la seva entrevista a ¡De viernes!

Encara que Bertín forma part del passat de Fabiola Martínez, la veneçolana no pot evitar estar vinculada al present i futur del cantant de ranxeres. Tot el que passa a la seva vida, l'acaba posant al focus mediàtic, com ara la imminent entrevista de Gabriela a ¡De viernes!

La fisioterapeuta s'asseurà al plató on desgranarà tot el que va passar amb l'exmarit de Fabiola. Un moment que s'espera que no defraudi i del qual l'empresària ha opinat en la seva darrera aparició als mitjans.

Fabiola Martínez posant en un photocall a la gala de la seva fundació
Fabiola Martínez respon a la imminent entrevista de Gabriela Guillén | GTRES

Fabiola va assistir a un esdeveniment organitzat per la revista Forbes després de ser inclosa a la llista de les 75 dones llatines a seguir el 2024. Un reconeixement a la seva tasca empresarial de la qual la veneçolana s'ha mostrat molt orgullosa i, sobretot, agraïda.

Com no podia ser altrament, els mitjans van voler saber quina era la seva opinió davant l'entrevista de Gabriela. La promo ha estat demolidora i es revela el que el presentador de Mi casa es la tuya li va dir quan es va assabentar del seu embaràs.

Des de l'ultimàtum que va rebre fins a l'actitud "violenta" que va tenir quan es va assabentar de la seva nova paternitat. Malgrat que Fabiola ha procurat mantenir-se al marge de polèmiques, sí que ha volgut opinar sobre el gran moment de Guillén.

"Ja m'assabentaré demà com vosaltres", començava dient, confirmant que estarà pendent de l'entrevista. "Jo no soc qui per jutjar ningú, cadascú sap el que vol, pot i ha de saber, no hi entro en absolut", ha afegit.

Fabiola Martínez es posiciona davant de l'esperada entrevista de Gabriela

Fabiola pot presumir de ser una de les persones que coneix millor Bertín. No en va, va conviure amb ell durant gairebé 20 anys i sap com és a la seva faceta com a pare. Ara bé, després de saber que el seu exmarit vol demanar una prova de paternitat sobre el fill de Gabriela, la veneçolana ha donat la seva opinió.

Sobre aquesta idea que plana sobre el cantant, l'empresària creu oportú que s'aclareixin tots els dubtes existents. "Només que una de les parts pensi que és important, cal respectar això", opinava donant suport a Bertín.

Primer pla de Fabiola Martínez amb el rostre neutre
Fabiola creu que s'ha de respectar la decisió de Bertín de comprovar si és el pare | Europa Press

Fabiola, que fa mesos va assegurar que faria el possible perquè els fills tinguessin relació amb el seu germà petit, ara es mostra prudent. La seva única preocupació és que el seu fill Carlos, que ja té 15 anys, no pateixi per totes les polèmiques que envolten el seu pare.

"No veu un home, no veu un senyor, és el seu pare", afirmava. A més, ha comentat que, en aquest sentit, "no té queixa", encara que ha reconegut que "hi ha moltes maneres de ser millor pare". "Mentre els meus fills estiguin bé, és la seva vida", va afegir, acceptant el que Bertín faci amb Gabriela.

Martínez evita així valorar públicament les decisions que prengui el seu exmarit, sempre que aquestes no acabin passant factura Carlos i Kike. Tot i que reconeix que les últimes polèmiques a ella sí que l'han arribat a afectar.

"És una situació complexa, s'han passat certes línies vermelles i he tingut el telèfon bloquejat de trucades i missatges", confessava. Una situació que no sembla que tingui data de fi, ja que Gabriela reobrirà aquesta nit els seus conflictes amb Bertín.