Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

Terelu Campos aclareix els dubtes sobre el seu retrobament amb María Teresa Campos

Terelu Campos ha tornat d'Amèrica i ha explicat quins són els seus nous plans

Terelu Campos ha reaparegut després d'estar tres setmanes a Amèrica gravant un programa per a Netflix amb la seva família de Sálvame. Ha atès amablement una reportera, però li ha demanat que li deixi una mica d'aire perquè ha arribat cansada i desubicada. “Vinc sense veu, fa molta calor, després molt de fred”, declara mentre arrossega el seu equipatge.

Terelu Campos encara no és conscient de l'enrenou que es va generar a Espanya quan va sortir a la llum els plans de Carmen Borrego. La tertuliana va viatjar a Miami aprofitant que Terelu hi era per prendre's unes vacances, però qui cuidava María Teresa Campos? La mare d'Alejandra Rubio no ha entrat en detalls, encara que sí que ha parlat de María Teresa.

Terelu ha descobert que Alejandra Rubio ha tingut un problema durant la seva absència. Mónika Vergara l'ha acusada d'haver parlat malament del cosí, el fill de Carmen Borrego. Alejandra ha assegurat que no obrirà una nova guerra per respecte a María Teresa Campos.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos està apartada dels mitjans | Europa Press

“Alejandra ha estat molt bé i això és gràcies a tu”, li ha dit una reportera a Terelu. "I també gràcies a la seva àvia, a ella també", ha recalcat Campos. En aquell moment ha aclarit els dubtes i ha assegurat que el primer que faria era visitar María Teresa Campos.

Terelu Campos parla del seu retrobament amb María Teresa Campos

Una periodista li ha explicat a Terelu que Alejandra Rubio ha estat molt prudent perquè el seu objectiu era mirar pel bé de María Teresa. En aquell instant ha reconegut que tenia moltes granes de retrobar-s'hi. “M'alegro molt que hagi defensat María Teresa, el primer que faré és deixar anar les maletes i anar a veure-la”.

Campos, abans de marxar per gravar el programa de Netflix, va assegurar que tant ella com Carmen feien torns per cuidar la seva mare. Aleshores, per què Borrego va viatjar a Miami justament quan Terelu hi estava rodant? Qui va tenir cura de María Teresa durant aquest temps?

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Terelu Campos sempre està pendent de Maria Teresa Campos | Mediaset

Terelu no vol entrar en problemes, pensa que hi ha assumptes que només pertanyen a la seva mare i ha guardat silenci.

Això sí, ha agraït les paraules que li han dit sobre les darreres intervencions d'Alejandra Rubio.

"Moltes gràcies, no l'he poguda veure, m'ha resultat impossible".

Tampoc no ha parlat de com serà el nou Sálvame, el projecte que està preparant Netflix. “Bé, ho haureu de veure, ho heu de veure, nosaltres no revelarem res”.