Primer pla de Carmen Borrego mirant a càmera amb el rostre seriós

El fill de Carmen Borrego s'afarta i envia un missatge contundent a Telecinco

José María ha reaccionat a les paraules de la seva cosina, Alejandra Rubio

El fill gran de Carmen Borregosempre s'ha caracteritzat per ser un dels membres del clan Campos més discrets. A diferència de la seva mare, la seva tieta, la seva àvia i la seva cosina, el jove no va voler ser una figura pública, raó per la qual va continuar el seu camí fora dels mitjans.

Tot i això, algunes ocasions, José María, malgrat els seus desitjos de no ser al focus públic, es veu esquitxat per polèmiques familiars, tal com precisament va passar la setmana passada.

Alejandra Rubio va ser acusada de criticar el seu cosí al programa Fiesta. La veritat és que Mónika Vergara va assegurar que la neboda de Carmen Borrego havia titllat el jove de “capritxós i maleducat” a la seva esquena.

Ara, una setmana després d'aquest conflicte, contra tot pronòstic, José María s'ha afartat i ha enviat un missatge contundent a l'espai esmentat.

Imatge de María Teresa Campos subjectada del braç del seu net José María Almoguera mentre passegen pel carrer
El fill de Carmen Borrego ha parlat amb el programa | GTRES

La resposta contundent de José María a la seva cosina

Recentment, el programa presentat per Emma García va poder parlar amb el fill de Carmen Borrego sobre les declaracions que va donar la setmana passada Alejandra Rubio.

José María, que poques vegades vol tenir contacte amb aquest món, hi accedia i expressava la seva opinió. “No m'interessa, no tinc res a dir”, va ser l'única cosa que va dir sense voler entrar en detalls.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre de sorpresa al plató de 'Fiesta'
La neboda de Carmen Borrego es va quedar de pedra amb les declaracions del jove | Mediaset

Unes paraules que van deixar totalment desconcertada l'altra implicada en qüestió, la filla de Terelu Campos, que va donar el seu punt de vista.

“No crec que ho digui com que no li interesso, espero que no ho digui per mi. Si ho diu per mi, em fa pena. Crec que ell no en vol participar”, va explicar la neboda de Carmen Borrego.

Captura de pantalla de 'Fiesta' on es mostra Alejandra Rubio parlant sobre el seu cosí José María amb Frank Blanco
La influencer va voler treure importància a l'assumpte | Mediaset

La mateixa neboda de Carmen Borrego va assegurar que, dies després d'haver concedit aquestes declaracions, va tenir una conversa amb el seu cosí.

“No he tingut problemes amb José, no és habitual que ens escriguem. A mi em fa pena, m'encantaria conèixer el seu fill. M'alegro per ell en aquesta nova etapa”, va revelar.

Per apaivagar més la tempesta, Alejandra Rubio va tornar a repetir públicament que no tenia cap problema amb ell. “I si ell ho té amb mi, no ho ha manifestat”, va afegir.

És evident que la influencer no vol generar més tensió a la família. Tal com estan les coses, és l'última cosa que vol, doncs, indirectament, és conscient que faci el que faci podria afectar la relació que té Carmen Borrego amb ell.