Primer plànol d'Alejandra Rubio amb rostre neutre en un esdeveniment

Alejandra Rubio parla per primera vegada del pare de Terelu Campos

Alejandra Rubio es pronuncia sobre un dels temes més desconeguts d'aquest mediàtic clan

Alejandra Rubio ha deixat tothom sense paraules després de parlar per primera vegada del seu avi. Durant tots aquests anys havia estat un dels temes més desconeguts de la seva família.

Avui dia, el clan Campos no està passant pel seu millor moment. Fa tot just uns mesos, Terelu i Carmen van decidir fer un pas endavant per aclarir tots els dubtes que s'havien generat sobre l'estat de salut de María Teresa Campos.

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
La família de Maria Teresa Campos està molt pendent de la seva salut | Europa Press

Tal com va assegurar la mare d'Alejandra Rubio, des de fa un temps, la presentadora ha començat a patir un "deteriorament cognitiu important". Unes paraules que la seva germana va confirmar dies després: "Arribarà un moment en què no ens conegui", va assegurar amb tristesa.

Per això, i després de donar les explicacions pertinents, la família al complet ha optat per apartar-la de la vida pública. A més, han decidit que el millor és no alterar-la amb els diferents problemes que els envolten.

Ara, Alejandra Rubio ha decidit pronunciar-se sobre un dels temes més desconeguts d'aquest mediàtic clan: la figura del seu avi. Durant tots aquests anys, les Campos han optat per parlar tan poc com puguin del seu pare.

Alejandra Rubio parla del seu avi: "Fins que no vaig ser adolescent, no vaig saber què havia passat"

Alejandra Rubio ha deixat sense paraules tots els espectadors de Fiesta després de compartir amb ells una inesperada confessió. La col·laboradora ha volgut explicar tot allò que sap sobre el pare de Terelu i Carmen.

Malgrat que han transcendit poques dades sobre què va passar realment entre María Teresa Campos i José María, la veritat és que, després de 17 anys casats, tots dos van decidir separar-se.

Tot i això, sens dubte, el cop més dur per a la família d'Alejandra Rubio va arribar l'any 1984, quan el seu avi va morir a causa de certs problemes personals. Una situació que va deixar tot el clan completament destrossat.

Muntatge en primer pla d'Alejandra Rubio feliç i una imatge d'arxiu de Jose María Borrego, el seu avi
Alejandra Rubio fa una confessió inesperada sobre el seu avi matern | E-Noticies, RTVE

Ara, i malgrat que la influencer no va tenir l'oportunitat de conèixer el seu avi matern, ha parlat clar i net sobre tot el que en sap.

Tal com ha assegurat Alejandra Rubio, tot i que no és un tema "tabú" dins de la seva família, la veritat és que "tampoc no se'n parla gaire".

Tanmateix, la col·laboradora de Telecinco ha compartit amb tots els espectadors de la cadena que, diverses vegades, ha anat amb la seva mare "a veure'l al cementiri". "És el que et puc explicar", ha confessat tot seguit.

Ha estat en aquest moment quan Alejandra Rubio ha explicat com es va assabentar d'allò que va passar realment amb José María Borrego. "Fins que no vaig ser adolescent, no vaig saber què havia passat. No m'ho van dir fins que no vaig tenir una edat per saber-ho".

Alejandra Rubio dedica unes paraules emotives a la seva àvia

Tot i que amb José María Borrego no va tenir cap mena de relació, la veritat és que Alejandra Rubio està molt unida a la seva àvia. Tant és així que la influencer va enviar a María Teresa Campos un emotiu missatge pel Dia dels Avis.

El darrer dimecres 26 de juliol, el programa Así és la vida va emetre un vídeo de 2021, en què aquesta veterana presentadora parlava sobre la seva neta.

Després d'aquestes paraules boniques, Alejandra Rubio ha volgut recordar com van ser els seus inicis dins de la pantalla petita. Després d'admetre que sempre s'ha sentit molt pressionada per pertànyer al clan Campos, la noia ha estat molt sincera sobre això:

Alejandra Rubio amb la seva àvia, María Teresa Campos, el dia del seu 80è aniversari
Alejandra Rubio dedica unes paraules emotives a la seva àvia | Europa Press

"És veritat que soc aquí per la meva família, però ja han passat uns quants anys i vaig avançant i aprenent d'això. Estic molt contenta i continuaré aprenent".

A continuació, César Muñoz va animar la seva companya perquè li enviés, en directe, un missatge a la seva àvia. Per això, i aprofitat que era el Dia dels Avis, Alejandra Rubio va voler compartir com n'és d'important María Teresa per a ella.

"Per a mi és la millor àvia del món. He tingut moltíssima sort perquè és una àvia molt moderna, he compartit molt amb ella i em fa molt feliç continuar fent-ho. T'estimo molt".