Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

Terelu Campos aclareix per fi si María Teresa Campos tornarà a la televisió

Terelu Campos s'ha mostrat molesta en parlar del tema

Terelu Campos ha celebrat el seu aniversari i en aquesta ocasió no ha convocat la premsa com feia abans. S'ha reunit amb un grup d'amics a un conegut restaurant madrileny. Amics entre els quals hi havia Kike Calleja i Raúl Prieto, encara que també hi ha assistit la seva família: Carmen Borrego i Alejandra Rubio.

Terelu Campos, fent gala de l'amabilitat que sempre l'ha caracteritzat, ha atès els reporters que l'esperaven. Tothom vol saber més dades sobre el retorn de María Teresa Campos a la televisió. Hi ha moltes informacions contradictòries perquè alguns mitjans asseguren que Telecinco ha paralitzat aquest projecte.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terleu Campos presentarà l'homenatge a María Teresa Campos | GTRES, E-Noticies

Terelu i Carmen Borrego estaven preparant un homenatge de la mà de la productora Cuarzo. Era un programa especial en què participaria María Teresa. No estaria al plató, però sí que estava previst que enviés algun vídeo i això suposaria el seu retorn a Telecinco.

Terelu estava emocionada perquè seria la presentadora d'aquest espai, un espai que suposaria el retorn de la mare a la petita pantalla. Tot i això, diferents fonts insinuen que Mediaset ha cancel·lat aquest projecte i Campos no ha tingut més remei que donar explicacions.

Terelu Campos nega que hi hagi problemes amb el documental

Terelu, quan li han preguntat per la suposada cancel·lació, ha dit: “No tinc res de què parlar-ne, no ho sé, no he llegit res”. Sense aprofundir gaire per no posar en perill el programa, ha explicat: “No sé per què es parla en passat”.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos tindrà un programa especial | Europa Press

María Teresa Campos porta lluny de Telecinco des que va presentar La Campos Móvil, un programa que no va tenir gaire èxit. De fet, només va comptar amb una entrega i des de llavors la cadena no ha tornat a apostar per ella. Per això, per a les Campos és tan important l'homenatge que estan preparant.

“No sé per què parleu en passat, al·lucino amb les informacions, però bé, estic acostumada”, ha declarat Terelu. En un primer moment van dir que la María Teresa estaria al plató, però després es va aclarir que ho faria a través d'un vídeo.

Sigui com sigui, caldrà esperar, ja que Terelu ha assegurat que tot segueix en ordre i que allò que s'ha publicat no és cert. Per tant, la María Teresa tornarà a la petita pantalla, encara que sigui a través d'un bonic vídeo.