Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos genera una nova polèmica en parlar de les filles de Rubiales

Terelu Campos s'ha pronunciat, a través del seu blog, sobre tot el que ha passat els darrers dies

Terelu Campos ha tornat a generar un gran enrenou amb la seva darrera publicació de Lecturas. I és que, a través del seu blog, Lo que nunca conté, la presentadora ha avivat encara més la polèmica que s'ha format al voltant de Luis Rubiales. I ho ha fet en parlar de les seves dues filles.

La victòria de les noies de la Selecció Espanyola de Futbol s'ha vist lamentablement entelada pel que va passar amb Jenni Hermoso després de convertir-se en campiones del món.

Muntatge en primer pla de Terelu Campos i Luis Rubiales feliços
Terelu Campos ataca Rubiales i parla de les seves dues filles | Europa Press, E-Noticies

Aquell dia, el president de la RFEF li va clavar un petó, presumptament, no consentit a la jugadora de l'equip espanyol. Aquest gest ha aconseguit no només ha eclipsat la gran gesta de les noies, sinó també dividir la societat.

Aquest dimecres, 30 d'agost, Terelu Campos ha dedicat el seu últim blog de Lecturas a comentar tot el que està passant al voltant del 'cas Rubiales'. La presentadora de televisió no ha pogut evitar sentir "una profunda pena" per tot el que ha passat sobre això:

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Que l'esforç de 23 jugadores seleccionades per representar el nostre país s'hagi diluït pel comportament inacceptable de Luis Rubiales em produeix tristesa".

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat quan Terelu Campos ha parlat sobre les filles de l'exjugador de futbol. I és que, després que ell les esmentés en el seu primer discurs després del que havia passat, s'ha generat un gran enrenou al seu voltant.

Terelu Campos genera una nova polèmica: "el pitjor va ser quan va utilitzar les seves filles vulnerables"

En la seva última publicació de Lecturas, Terelu Campos ha assegurat que tot el que ha passat amb Rubiales i Jenni Hermono no es tracta només de "feminisme mal entès". "El que sembla que mai no ha comprès les coses és aquest senyor", ha afegit a continuació, abans de confessar que va coincidir amb ell una vegada.

Tal com ha assegurat la televisiva, en una ocasió, "algú me'l va voler presentar i simplement el vaig saludar". "Sempre vaig veure la seva actitud altiva per sobre del bé i del mal, per dir-ho d'una manera fina, perquè faria servir una altra paraula".

Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'
Terelu Campos condemna la utilització que ha fet Rubiales de les seves filles | Mediaset

Després d'aquesta petita descripció, Terelu Campos ha volgut matisar les paraules. I és que, considera que, encara que segur ha fet alguna cosa bona durant els seus 5 anys de mandat, “cap gestió justifica un comportament com el que hem vist”.

En aquest moment, no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de parlar sobre el discurs que Luis Rubiales va pronunciar fa uns dies. La bloguera ha volgut donar la seva opinió sobre la "utilització" que, segons ella, va fer el president en esmentar públicament les seves dues filles.

I és que, Per a Terelu Campos, "el pitjor de tot va ser aquest discurs utilitzant les seves filles vulnerables". "Com un pare pot fer això i equivocar-se posant-les al punt de mira. Era una cosa innecessària, senyor president de la RFEF!".

Terelu Campos es pronuncia sobre l'actitud de Rubiales: "No parlem només d'aquest petó"

A més, Terelu Campos no ha dubtat a donar la seva opinió sobre l'actitud que Rubiales ha mostrat en tot moment. Segons ella, lluny de penedir-se pel seu comportament, "es va atrevir a anomenar imbè*** les persones que l'havien censurat".

La presentadora ha assegurat que no es tracta "només d'aquest petó", sinó de tots els gestos que ha tingut dins i fora dels estadis de futbol. "Les normes a les llotges diuen que no és decorós celebrar un gol tenint la directiva de l'equip contrari com a convidada".

Imatge del petó entre Luis Rubiales i Jenni Hermoso a la Final del Mundial de Futbol Femení
Terelu Campos assegura que no només es tracta del petó que va fer a Jenni | RTVE

Per això, després d'explicar una anècdota que ella mateixa va protagonitzar al Santiago Bernabéu, Terelu Campos ha deixat clar que "això no tracta de ferir la sensibilitat de l'equip contrari". Referint-se així al comportament que va tenir Rubiales a la llotja de l'estadi.

I és que considera que "un president de la RFEF no pot estar a una llotja d'un estadi i tocar-se els ous". "Per molt que vulgui disfressar-lo de gest còmplice amb l'entrenador, es troba fora de lloc".

Finalment, Terelu Campos ha deixat clar que “no és qüestió de bons i dolents, ni de caçadors ni de caçats”. "És qüestió que, quan u fa les coses malament, assumeixi la seva responsabilitat", ha matisat amb fermesa.

"Vivim l'any 23 del segle XXI perquè aquest senyor encara no s'hagi adonat de com han evolucionat les coses. El que és clar és que qui no ha entès res ha estat ell".