Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre neutre al lliurament del Premi BMW

Alejandra Rubio té un germà: es diu Sergio i s'assembla molt a ella

Qui és Sergio, el germà desconegut d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio s'ha convertit a poc a poc en una de les figures imprescindibles de Telecinco. Tot i això, pocs sabran que la jove té un germà anomenat Sergio, 13 anys més gran que ella i fruit d'una anterior relació del seu pare, Alejandro Rubio.

De fet, la primera vegada que vam sentir la jove esmentar alguna cosa sobre ell va ser al seu canal d'Mtmad. "No recordo conviure amb ell quan jo era petita. Després ja, de gran, com que té tretze anys més, ell va fer la seva vida", explicava en aquell moment.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'
Alejandra Rubio presumeix orgullosa del seu germà | Mediaset

"M'emporto fenomenal amb ell, tinc una relació fantàstica. L'adoro perquè és el meu germanet", donava a entendre.

La veritat és que Alejandra tampoc no acostuma a parlar sobre la seva vida privada, excepte aquella part que afecta les Campos i és la més mediàtica.

Ara bé, tot i això, la noia mai ha negat que s'emporta a meravella amb aquesta altra part de família que no és tan coneguda. Fins i tot, ha presumit de la gran relació que manté amb Sergio, que és el millor exemple i un gran suport per a ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alejandra Rubio i la gran relació que manté amb el seu germà Sergio

De fet, fa un temps compartia una imatge molt significativa en què tots dos surten abraçats i deixa molt clar quant l'estima.

Una oportunitat en què els seus seguidors no van trigar a adonar-se de la gran semblança que comparteixen. "Com us assembleu!", "Els germans més guapos del món" o "Igualets", són alguns dels comentaris que omplen la publicació.

Sergio, que es dedica al disseny gràfic, sempre ha volgut mantenir-se en un segon pla. Una passió que comparteix en certa manera amb la seva germana Alejandra, a qui també li agrada l'art.

A més, el jove també ha destacat al món de la música sota el pseudònim de MDey, i ha actuat com a DJ en alguns dels locals més coneguts de Madrid.

De moment, poc més en sabem, i fins i tot manté les seves xarxes socials privades. Encara que actualment no es dedica completament a aquest món, sí que s'encarrega "de les barreges i els arranjaments d'altres amistats i clients que es dediquen a la música".