Primer pla de María Verdoy somrient a càmera

María Verdoy explica com és la seva relació amb Frank Blanco fora de càmeres

María Verdoy s'ha sincerat en una entrevista recent per a 'Semana'

María Verdoy ha enlluernat durant la seva entrevista recent a la revista Semana. Una ocasió en què aprofitat per sincerar-se sobre la seva relació amb Frank Blanco.

Tots dos comparteixen espai al capdavant de Fiesta de verano durant l'absència d'Emma García. I la veritat és que la valenciana ha sabut conquistar l'audiència amb el seu somriure i manera de ser, cosa que li ha suposat fer un gran salt professional.

Captura de pantalla de 'Fiesta' on mostra Maria Verdoy i Frank Blanco parlant amb una reportera que es troba davant de la casa de Rodolfo Sancho
María Verdoy ha sabut guanyar-se l'afecte del públic | Mediaset

De la mateixa manera, Verdoy no pot estar més contenta per l'oportunitat que li han donat a Telecinco. "Crec que estic en un moment professional molt bonic que ve després d'un camí amb les seves pujades i baixades", s'ha sincerat.

"Per a mi, presentar el programa que presenta Emma García, amb qui fa cinc anys que estic, em sembla un somni", ha comentat sobre això.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María confessa que sempre s'ha emportat bé amb l'equip del programa, i sempre ha valorat tots els moments en què apareixia en càmera. Però mai no havia tingut una oportunitat tan gran com aquesta. "És un gran pas i no m'ho crec".

María Verdoy explica la seva experiència en treballar amb Frank Blanco

D'altra banda, pel que fa a la seva relació amb Frank Blanco, sembla que Verdoy només té bones paraules cap a ell. "Jo l'admiro de sempre", diu sobre el presentador. "Sempre l'he escoltat, de fet, jo volia treballar a la ràdio abans que a la televisió", assegura a l'entrevista.

"Per a mi era un referent i, després, l'he vist en molts formats que ha presentat. És un luxe estar amb ell", reconeix molt emocionada.

Captura de 'Fiesta' amb María Verdoy i Frank Blanco presentant el 12 d'agost del 2023
Maria Verdoy i Frank Blanco fan un bon equip | Mediaset

D'altra banda, la valenciana explica que el seu repte més gran ha resultat ser posar en ordre els col·laboradors, cosa que la tenia força nerviosa.

"Estic sorpresa amb mi mateixa, perquè jo no sé què es veurà després en pantalla, però estic superficada en el que ells expliquen i m'encanta completar la història amb la versió d'un de l'altre", admet orgullosa.

"Hi ha un elenc de col·laboradors que entén la teva posició i jo la d'ells i crec que fem un bon 'pack'", conclou.