Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'
GENT

Terelu Campos aclareix per què Carmen Borrego va anar a la boda d'Asraf Beno

Terelu Campos és conscient de l'enrenou que s'ha generat per la presència de la seva germana a l'enllaç

Terelu Campos intenta afrontar la pèrdua de la seva mare i continuar endavant amb la seva vida. I això és el mateix que està fent la seva germana, Carmen Borrego. Per això, aquesta ha anat a la boda d'Isa Pantoja i Asraf Beno, cosa que li està generant nombroses crítiques.

Terelu Campos sempre és una gran defensora de la seva família, per això no s'ha quedat callada davant els atacs que està patint aquella. El que ha fet ha estat exposar clar i net el perquè la seva familiar va decidir assistir a l'esmentat enllaç.

Terelu Campos revela la raó per la qual Carmen va anar a la boda

Fa anys que Terelu Campos treballa a la premsa del cor, per la qual cosa ha seguit amb gran interès la notícia més important d'aquests dies. Ens estem referint a la boda d'Isa i Asraf, de la qual n'hi ha exclusiva i que ha estat esquitxada per un escàndol.

L'expresentadora de Sálvame ha vist així que, a més, s'ha generat molt d'enrenou perquè la seva germana Carmen hagi assistit a aquest enllaç. I és que n'hi ha que l'han acusada a les xarxes d'estar ja de festa quan la seva mare ha mort fa molt poc.

Davant d'aquestes crítiques que considera desproporcionades i injustes, Terelu no s'ha volgut quedar callada. Per aquest motiu, ha utilitzat el seu blog a la revista Lecturas per donar suport a Borrego. I la manera amb què l'ha justificada i li ha donat suport ha estat revelant el perquè va decidir estar al costat d'Isa el dia més especial de la seva vida.

Campos ha admès que la seva germana li va transmetre que tenia dubtes sobre si anar-hi, però “la vaig animar a fer-ho perquè no era gens dolent. No és delicte anar a una boda perquè la nostra mare s'hagi mort. No podem aturar les nostres vides, ni laborals ni personals”.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Terelu Campos ha volgut protegir públicament la seva germana | GTRES

Així mateix, ha confessat que, si Carmen va estar convidada a la boda, va ser perquè ella “va establir cap a Isa una relació de protecció i afecte quan coincidien en els debats de Supervivientes”. Per això, la vaig animar que estigués al seu costat”.

Una complicitat la que va sorgir entre elles dues, tal com ha explicat Terelu, que es va poder veure en pantalla en nombroses ocasions. És més, cal recordar que va ser Borrego qui va protegir i va treure del plató la jove Pantoja després d'un moment tens amb Raquel Bollo. Aquesta, en acabar el programa, es va encarar suposadament contra la parella d'Asraf i fins i tot contra el presentador, Carlos Sobera.

Aquest instant tan complicat va ser explicat per la menor de les Campos més tard a Sálvame: “Hi va haver un gran enrenou. Aleshores vaig agafar Isa i em vaig quedar amb ella fins que va agafar el cotxe i se'n va anar. La vaig veure no sé si espantada, però estava tremolant, no podia ni parlar”.

Muntatge de Carmen Borrego de perfil seriosa i Isa Pantoja mirat al costat parlant durant els debats de 'Supervivientes'
La germana de Terelu Campos va iniciar una relació d'amistat amb Isa a 'Supervivientes' | e-noticies.cat, Mediaset

La germana de Terelu Campos també dona les seves explicacions

Terelu Campos, amb aquestes paraules al seu blog, ha intentat frenar les crítiques cap a Borrego. Crítiques que han portat l'assenyalada a justificar la seva presència a l'enllaç. I ho ha fet davant les càmeres el mateix dia de la cita tan important.

L'expresentadora ha vist Carmen atendre la premsa de manera educada. En aquesta intervenció ha explicat el perquè del seu estilisme i el motiu de la seva presència. Així, ha manifestat obertament: “Hi vinc perquè estimo molt Isa i em venia de gust acompanyar-la, però no és un moment per a massa festa”.

“Cal seguir vivint, sens dubte, però no em ve de gust molt de folklore de vestit. Em fa molta il·lusió per Isa, perquè està molt contenta i espero que sigui molt feliç. A la parella li desitjo felicitat i que tingui una nena, que és el que tant vol Asraf”.