Muntatge de Carmen Borrego amb dues imatges del vestit que porta

El vestit de Carmen Borrego al casament d'Isa Pantoja té una explicació

Carmen Borrego ha donat explicacions perquè el públic entengui la seva postura

Carmen Borrego ha estat convidada al casament d' Isa Pantoja i ha donat unes declaracions perquè el públic entengui la seva postura. La col·laboradora insisteix que "la vida ha de seguir" després de la mort de la seva mare, la mítica presentadora María Teresa Campos. Tot i això, tampoc es troba gaire animada i aquesta és la raó per la qual ha escollit un vestit "discret" que no crida l'atenció.

Carmen Borrego ha explicat a Així és la vida per què s'ha decantat per un model en tons blaus. "He volgut venir discreta, però havia de venir perquè crec que la vida ha de continuar. He vingut al casament d'una amiga i això no és dolent", ha començat dient.

José Antonio Avilés entrevistant Carmen Borrego a 'Así es la vida'
Carmen Borrego ha donat unes declaracions importants | Mediaset

Carmen coneix perfectament com funcionen els mitjans de comunicació i per això ha donat excuses abans de rebre atacs. Ha recalcat: "No m'he volgut posar lluentons perquè em sembla molt aviat". La postura de Borrego és contrària a la que ha adoptat Terelu Campos , que no s'ha tret el dol des que va morir María Teresa.

Carmen no vol que el públic malinterpreti els seus actes i per això ha explicat per què ha triat un vestit blau. Necessitava portar un vestit que fos elegant i acord a l'esdeveniment, però tampoc no volia demostrar un estat anímic que no es correspon amb la realitat. Per això ha rebutjat algunes opcions com els lluentons i els tons brillants.

Carmen Borrego aprofita per enviar un missatge

Carmen no va estar al casament de Kiko Hernández , per això ha estranyat tant veure-la a l'esdeveniment que ha organitzat Isa Pantoja. La festa ha tingut lloc a Sevilla. En concret a la Hisenda Al-Baraka, un impressionant palauet amb arquitectura àrab ubicat entre la localitat d'Alcalá de Guadaíra i Dos Hermanas.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja no ha comptat amb la companyia de sa mare | Instagram, @isapantojam

Després d'explicar el motiu de la seva vestimenta, Borrego ha enviat un missatge a Isabel Pantoja perquè no és present en un dia tan important per al seu fill. "Isa tindrà moltes sensacions diferents, però tindrà l'afecte de tots els amics. Encara que en un dia així és importantíssim tenir l'afecte de la teva família".

Isabel Pantoja aixecant-se les ulleres a la promo del Hormiguero
Isabel Pantoja s'ha negat a assistir al casament de la filla | Atresmedia

Quan li pregunten per l'absència de la tonadillera declara: "Aquí estarem tots per donar-li l'amor que no li poden donar altres". Borrego encara té molt de camí per recórrer abans d'assumir la pèrdua de María Teresa Campos. Però està fent petits passos que l'ajuden a reprendre els costums i l'agenda social.