Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera

Terelu Campos destapa per què no s'ha quedat amb els mobles de María Teresa Campos

Terelu Campos s'ha sincerat amb els lectors del seu bloc a 'Lecturas'

Terelu Campos va perdre la seva mare, María Teresa Campos, el mes de setembre passat. Des d'aleshores, intenta acceptar una pèrdua tan important, però li està resultant difícil. Sí, perquè, entre altres coses, ara ha hagut de tornar a entrar a la casa on aquella residia.

Terelu Campos, juntament amb la seva germana Carmen Borrego, han buidat l'habitatge on la morta va viure de lloguer els últims anys. Ho han fet perquè el propietari la pugui vendre o arrendar novament.

A la premsa han aparegut reportatges sobre aquesta tasca que ha dut a terme la presentadora i la seva família, cosa que ha generat molt d'interès sobre quines pertinences havia triat ella. I ara ha estat clara. Ha relatat que no s'ha quedat amb els mobles per una raó.

Terelu Campos revela el perquè ha rebutjat els mobles de sa mare

Terelu Campos, que ja està preparant l'homenatge televisiu a María Teresa, ha buidat el pis on ha residit la seva mare darrerament. A les imatges que han vist la llum s'ha comprovat la tasca que ha realitzat una empresa de mudances en aquest sentit. Encara més, s'ha pogut veure que les caixes transportades portaven indicacions respecte a què contenien i a on s'havien de portar.

L'expresentadora de Sálvame ha vist que s'ha generat un enorme enrenou amb aquesta tasca que han dut a terme. Sobre la mateixa ha parlat alt i clar al seu bloc a Lecturas. I el primer que ha fet ha estat deixar clar que l'ha feta amb la seva germana en absoluta harmonia.

Així, ha exposat que no han tingut disputa per res. Ha estat així perquè, segons sembla, cadascuna tenia clar el que volia del que ha deixat María Teresa. Tot i que té la certesa que aquesta absència de conflicte entre elles segur que ha molestat “alguns que haguessin volgut el contrari”.

Muntatge de Carmen Borrego i Terelu Campos posant somrient i la terrassa del pis de María Teresa Campos
Terelu Campos ha explicat com ha estat aquesta tasca en companyia de la seva germana | e-noticies.cat

En aquest punt, atès que s'ha comentat si elles es quedarien amb els mobles de la morta, ha estat igualment contundent. Ha confessat que no els té ella i fins i tot el perquè. En aquest sentit, ha explicat que “no podem ficar tots els mobles de la meva mare a casa nostra perquè no vivim en mansions”.

“Vivim a pisos molt normals, igual que la gran majoria de persones d'aquest país. Ho dic per als que tinguin algun dubte”.

Això sí, sabem per diversos mitjans que part del mobiliari ha estat enviat a l'habitatge que la família Campos té a Màlaga. Fins i tot s'ha revelat que alguns d'aquests estris també han estat traslladats fins a la residència del nebot de Terelu, José María Almoguera.

De la mateixa manera, ha aclarit que haver de dur a terme aquesta tasca ha estat “desagradable, dur o, més ben dit, molt trist. Sí, perquè és ple de situacions i de sensacions molt diferents. Parlo de quan agafes una foto i et desperta un somriure, perquè recorda un moment bonic, o quan toques una de les seves peces i sents la seva absència”.

Terelu Campos es mostra molt enfadada per l'interès pel buidatge de la casa

Terelu Campos ha aprofitat igualment el bloc per deixar molt clar que està enfadada amb totes les informacions que s'han anat publicant sobre la casa de Teresa. Ho ha manifestat dient: “Tinc la sensació que gairebé se'ns empeny a demanar permís. I se'ns exigeix comunicar el que farem o no farem amb les coses de la nostra mare”.

Primer pla de Terelu Campos mirant a càmera amb expressió trista en un plató de televisió
Terelu Campos està molesta per l'interès sobre el que ha passat amb la casa de Teresa | Mediaset

“Això què coi és? Nosaltres som una família més dels milions que hi ha en aquest país o dels centenars de milions que hi ha al món”.