Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón somrient amb una imatge dels Reis Mags de fons
GENT

Ana María Aldón ensenya la seva carta als Reis Mags després del retorn d'Ortega Cano

José Ortega Cano ha tornat a ser notícia i la seva exdona ha llançat un missatge que deixa clara la seva postura

Després d'una etapa de silenci, José Ortega Cano ha tornat al primer pla mediàtic i té més força que mai. Just en aquest moment, Ana María Aldón ha demanat un desig important als Reis Mags: que no canviï res. Portava una temporada tranquil·la i sense tenir problemes amb el seu exmarit, per això no vol tornar enrere.

Aldón ha mostrat la carta que ha escrit als Reis d'Orient. Les seves paraules deixen clar que no té intenció de tornar a tenir problemes amb Ortega Cano, encara que estigui d'actualitat. El torero ha tornat al centre de la notícia, però Ana María prefereix estar al marge.

Muntatge amb Ana María Aldón amb un premi en una mà i un micròfon a l'altra, José Ortega Cano recolzant-se el cap i un arbre de Nadal
Ana María Aldón celebra el Nadal lluny de José Ortega Cano | e-noticies.cat, Instagram, @premiosyoestoydemoda, Mediaset

Ana María Aldón segueix insistint que no es va separar de José Ortega Cano per culpa del torero. Fonts properes asseguren que la responsabilitat va ser de la família, que mai no va acabar d'acceptar la col·laboradora. Tot i això, José Fernando, el fill gran del torero, ha reaparegut i li ha desitjat el millor. Aleshores, què està passant i quin va ser el veritable motiu del divorci?

De moment no tindrem resposta per a la pregunta anterior perquè Ana María Aldón es troba en un altre moment i no vol obrir ferides del passat. Aquesta és la raó per la qual ha escrit una carta als Reis Mags que està carregada de bones intencions.

“Només us demano que aquest any em porteu almenys la meitat de la felicitat que em vau deixar el 2023. La resta no ho toqueu que està molt bé com està”, ha escrit.

José Ortega Cano torna a l'actualitat

José Ortega Cano va ser vetat a Telecinco i d'un moment a l'altre va desaparèixer de la crònica social. Fa un temps que tot està molt més tranquil, un temps que Ana María ha utilitzat per guanyar-se el seu propi nom. En aquests moments és una de les tertulianes més importants de Telecinco i no té necessitat de parlar sobre el seu exmarit.

Fa unes hores Ortega s'ha convertit en notícia després d'aparèixer per sorpresa al funeral de Paco Arévalo que s'ha celebrat a València. Ana María, que coneix com funcionen els mitjans, ha escrit una carta als Reis Mags per no tornar als errors del passat.

Captura d'un primer pla d'Ana María Aldón al programa 'Fiesta' amb expressió trista
Ana María Aldón vol mantenir-se al marge | Mediaset

Ha demanat als Reis d'Orient que li deixin tot com està, no vol canviar res. “No tinc polvorons ni llet, però us deixo sota l'arbre unes coques d'Inés Rosales que també estan molt bones. Gràcies, Melcior, Gaspar i Baltasar”.

Les seves paraules no han trigat a convertir-se en tendència. De fet, la seva publicació ja acumula gairebé 3.000 ‘m'agrada’ a Instagram.