Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
GENT

Telecinco pren una ferma decisió amb Jorge Javier Vázquez: no hi ha marxa enrere

La cadena es deslliga de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez és conscient que ja no hi ha marxa enrere. Amb la cancel·lació de Sálvame després de 14 anys d'emissió, Telecinco ha pres una ferma decisió que afecta directament aquest conegut presentador de televisió.

El passat 23 de juny, els col·laboradors d'aquest format exitós es van acomiadar del que ha estat el seu lloc de treball durant els últims anys.

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
Jorge Javier Vázquez es deslliga per complet de Telecinco | Mediaset

I, encara que al principi es va considerar la possibilitat que Jorge Javier Vázquez estigués present durant l'última emissió del programa, finalment va decidir no anar a aquesta esperada cita.

Per això, dies després de la cancel·lació, una de les seves companyes no va tenir cap problema a aclarir tots els dubtes que s'havien generat al voltant d'aquest tema.

A la revista Lecturas, Terelu Campos va assegurar que, al principi, Jorge Javier Vázquez hi aniria, encara que "també entenc que no ho fes". I és que, segons la presentadora, el de Badalona va entrar en un "procés de distanciament amb el programa" en assabentar-se de la suspensió.

"Un allunyament necessari i guaridor per a ell. Sé que va ser molt trist", va afegir la mare d'Alejandra Rubio, abans d'assegurar que va ser "especialment difícil" per al seu company.

Ara, Telecinco ha decidit posar fi a un dels últims vincles que encara unien Jorge Javier Vázquez amb la cadena. I és que, acaben de prendre una decisió que no ha passat per res desapercebuda a les xarxes socials.

Jorge Javier Vázquez no s'ho esperava

Jorge Javier Vázquez porta des de finals de maig de baixa per prescripció mèdica. Per això, durant aquestes setmanes, el comunicador no ha acudit al lloc de treball.

Decisió que li ha fet perdre's dos esdeveniments importants: l'última emissió de Sálvame i la gran final de Supervivientes 2023.

Ara, ja només uns dies que el Deluxe posi també fi a les seves emissions, Mediaset España ha pres una determinació important en relació amb el seu presentador estrella.

Muntatge de la portada del Twitter de Telecinco abans i ara
Jorge Javier Vázquez desapareix de les xarxes socials de Telecinco | Twitter, @telecincoes

Fa unes setmanes, aquesta cadena va optar per canviar la seva imatge de portada a les xarxes socials. I per això, van escollir tres fotografies molt representatives.

Hi apareixia Jorge Javier Vázquez amb el logotip de Supervivientes, Lara Álvarez amb el lluminós de Me Resbala i Christian Gálvez al costat del cartell de 25 palabras.

Tot i això, i després de la gran final d'aquest conegut reality de supervivència, Telecinco ha optat per tornar a redissenyar el seu perfil de Twitter.

Per això, han decidit reemplaçar aquest fons pel cartell del seu nou reality, Vaya Vacaciones. D'aquesta manera, han eliminat completament l'últim vincle que encara els unia a Jorge Javier Vázquez.

Una amiga de Jorge Javier Vázquez revela tota la veritat

L'actual estat de Jorge Javier Vázquez encara és una incògnita. I és que, malgrat que moltes persones han apuntat cap a una possible depressió o episodi d'ansietat, encara no hi ha hagut una confirmació per part seva.

Tot i això, l'última informació que va fer pública Diego Arrabal només va aconseguir augmentar la preocupació entre els seguidors del català. "L'han vist entrar a l'hospital", va assegurar el paparazzi.

A través del canal de YouTube, l'extertulià va confirmar que un grup de fotògrafs van seguir Jorge Javier Vázquez fins a l'hospital i "es va saber que li estaven fent proves". "Un problema de salut és", va aclarir el de Marbella.

Patricia Donoso parlant amb un periodista al certamen de Mr. Gay España
Patricia Donoso parla de la delicada situació de Jorge Javier Vázquez | Europa Press

Setmanes després d'aquestes declaracions, Patricia Donoso ha volgut pronunciar-se sobre la complicada situació per la qual està passant el seu gran amic.

Després que Lecturas assegurés que Jorge Javier Vázquez no va poder veure el final de Sálvame a la televisió, Donoso ha explicat tot el que sap sobre això.

Durant la manifestació de l'Orgull LGTBIQ+ a Madrid, Patricia Donoso ha assegurat que entén perfectament pel que està passant el comunicador, ja que ella també ha patit “una depressió important”.

Per això, no va voler deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules emotives al televisiu. Segons l'exsupervivent, Jorge Javier Vázquez és “un gran presentador, un gran amic i un gran suport per a mi”. A més, ha aclarit que estan "en contacte sempre".