Primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós a la Passarel·la Cibeles
GENT

Marta Riesco s'emociona en revelar la frase que li diuen per fer-li mal

Marta Riesco plora de ràbia pel fet de rebre sempre el mateix comentari per part dels seus enemics

Un cop més, Marta Riesco no ha pogut evitar les llàgrimes pel cop dur que acaba de rebre. I és que, ahir, l'exreportera explicava que havia patit una nova traïció per part d'uns amics seus.

Recordem que no fa gaire temps, la que era una de les seves grans amigues, la Nuria, també, suposadament, li va ser deslleial en el moment en què va decidir vestir rivals seves, com Marina Esnal i Rocío Flores.

Doncs ara, per si no en tingués prou, tal com ha explicat la mateixa Riesco, hauria estat el torn d'altres amistats. Tot i això, el veritable moment en què la madrilenya no ha pogut contenir les seves llàgrimes ha estat quan ha revelat el que li diuen els seus detractors respecte a aquest tema.

Una frase que li arribaria sempre que té un conflicte amb algú i que la intenció del qual seria fer-li molt de mal.

Marta Riesco plorant al plató de 'El programa de Ana Rosa'
De nou, Marta Riesco ha explotat a les xarxes socials per l'última cosa que ha hagut de viure | Mediaset

Marta Riesco, trencada de dolor, explica el que li diuen els seus enemics per fer-la patir

“M'estan passant unes coses que són una mica complicades de pair”, així començava Marta Riesco explicant l'última garrotada que havia rebut. I és que, tal com va explicar, presumptament, uns amics seus l'havien fallada.

"Evidentment, la deslleialtat, la decisió d'una amistat per a mi és una de les coses més difícils de portar", va dir: “Ximple de mi que a vegades confio en gent que amb el temps t'acaba apunyalant, que amb el temps et demostrena que la seva amistat no era veritable (…)”.

Storie de Marta Riesco, molt emocionada, explicant la nova traïció que ha patit
Marta Riesco no podia parar de plorar a l'hora d'explicar-ho tot | @marta.riesco

Si bé això li feia mal profundament, el cert és que, el que l'afectava, i molt, era rebre una demolidora frase per part dels seus detractors cada vegada que es veia en aquest tipus de situacions.

“Hi ha molta gent que per fer-me mal em diu 'és que tothom és dolent i tu ets l'única bona, no?'”. I és que Marta Riesco comparava aquest moment amb un que va viure quan era petita.

Marta Riesco va explicar que, quan era nena, rebia assetjament escolar, i que sa mare li deia el mateix que els seus rivals: que “alguna cosa faria perquè no tingués amics”.

De manera que, cada cop que a Marta Riesco li arriba aquest missatge, no pot evitar sentir-se molt dolguda. Al final, la culpabilitzen de tots els conflictes que té a la seva vida i, per això, no pot evitar sentir-se impotent.

“Si la gent sabés que jo no parlo per fer publicitat, no vull que es converteixin en persones importants pel que m'han fet. Si la gent sabés les coses que m'han passat aquests últims anys en quant a amistat, al·lucinarien”, va concloure.