Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
GENT

Adara Molinero sorprèn en destapar el que ningú sap sobre Jonan Wiergo

Adara Molinero revela aquesta informació a través de les xarxes socials

Adara Molinero deixa sense paraules tots els seus seguidors en compartir públicament el que ningú sabia de Jonan Wiergo. A través de les xarxes socials, la 'reina de los realities' ha fet una inesperada confessió sobre el seu gran amic.

Durant el més de tres mesos que va estar als Cayos Cochinos, la influencer ha comptat amb molt poc suport dins de Supervivientes 2023. Al principi, la jove va mantenir una fèrria amistat amb Asraf Beno. Tot i això, la seva relació va veure's afectada amb el pas del temps.

Adara Molinero i Jonan Wiergo abraçats a 'Supervivientes'
Adara Molinero i Jonan mantenen una bonica amistat | Mediaset

Tot i que aviat, Adara Molinero va aconseguir nous aliats. I és que, amb la reunificació de grups, va aconseguir estrènyer llaços amb Alma Bollo i Jonan Wiergo. Amistat que va romandre intacta fins a la final d'aquest conegut reality.

Ara, i després d'haver recuperat la vida, la guanyadora de GH VIP 7 ha fet una inesperada confessió a través de les xarxes socials. Segons ha revelat l'actual parella de Bosco, l'influencer de menjar vegà ja ho té tot llest per a la nova aventura personal.

Adara Molinero no para de sorprendre

L'amistat entre Adara Molinero i Jonan Wiergo segueix intacta després del seu pas per Supervivientes 2023. Tant és així que la televisiva no ha tingut cap problema a revelar quins són els propers plans de cara a l'estiu.

A través del seu compte d'Instagram, la 'reina de los realities' ha deixat sense paraules els seus més de 848.000 seguidors en revelar una inesperada informació sobre el seu gran amic.

I és que tot apunta que aquests dos concursants no n'han tingut prou amb el sol i les platges d'Hondures. Per això, han triat les Illes Balears com a propera destinació de vacances.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb una foto amb Alma Bollo i Jonan Wiergo a 'Supervivientes' el 4 de juliol de 2023
Adara Molinero revela quins són els seus plans d'estiu | @adara_molinero, Instagram

Adara Molinero ha obert una ronda de preguntes a les històries del seu perfil d'Instagram. Després de mesos sense parlar amb els seus followers, la noia ha volgut respondre a tots els dubtes que els han sorgit durant la seva estada a Hondures.

I, encara que alguns li han preguntat per qüestions relacionades amb el concurs, altres s'han interessat pels plans d'estiu.

Al costat d'una fotografia en què apareix amb Jonan i Alma, Adara Molinero ha revelat quin serà el seu primer destí de vacances. "Prendrem foc a Eivissa i a Formentera o allà on anem", ha escrit la influencer, juntament amb els comptes dels seus grans amics.

D'aquesta manera, i malgrat els forts sentiments que ha desenvolupat per Bosco Martínez-Bordiú, la televisiva ha deixat fora dels seus plans la seva nova il·lusió.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero deixa Bosco fora dels seus plans | Mediaset

Sigui com sigui, Adara Molinero ha deixat molt clar des del principi quins són els seus veritables sentiments cap al nebot de Pocholo. I, encara que el seu idil·li ha estat molt qüestionat, ella ho té clar:

"Als meus sentiments no els posaré límits, però cal conèixer-se fora. No ho hem parlat, però per part meva sí. Sóc feliç ara".

A més, Adara Molinero ha respost també a altres qüestions. Però, en aquesta ocasió, sí que han estat relacionades amb la seva estada als Cayos Cochinos.

Entre altres coses, la guanyadora de GH VIP ha volgut aclarir els motius que la van fer pujar de pes en un reality com a Supervivientes.

Muntatge de fotos d'Adara Molinero en bikini abans y després del seu pas per 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero explica el canvi de pes | Mediaset

Al costat d'una foto dels seus primers dies dins del format en què se la veu molt més esvelta, ha assegurat que "a meitat de concurs, vaig perdre 6 quilos". Però després, segons Adara Molinero, va aconseguir recuperar aquest pes amb “les recompenses del final”.

D'altra banda, la concursant també ha compartit amb els seguidors alguns dels problemes que ha patit dins de l'illa. Després d'assegurar que el pitjor ha estat la gana, ha volgut parlar sobre com l'han afectada aquestes dures condicions a la seva menstruació:

"El meu cos es va tornar boig. El primer mes, em va venir dues vegades i després se'm va tallar. Des d'aleshores, no l'he tornada a tenir", ha aclarit Adara Molinero amb certa preocupació.