Primer pla de Rocío Carrasco amb el rostre neutre

Telecinco pren una decisió amb Rocío Carrasco després de morir María Teresa Campos

Rocío Carrasco i María Teresa Campos tenien una estretíssima relació des de fa anys

Rocío Carrasco està vivint avui un moment realment dur i complicat personal i professional. Ha mort María Teresa Campos, que li va donar la seva gran oportunitat a la televisió i que es va convertir gairebé com en una altra mare.

Aquesta tràgica notícia és la que ha fet que Rocío s'hagi topat amb un canvi d'actitud de Telecinco amb ella. Sí, perquè, si fins fa poc la tenia vetada, ara ja no. Mediaset ara ha tornat a donar cabuda a la filla de La Jurado, per la proximitat a la difunta i a la seva família.

El veto a Rocío Carrasco desapareix amb la mort de María Teresa Campos

Rocío Carrasco va ser durant molts mesos el principal baluard de l'èxit a Telecinco. I és que la seva docusèrie, on va revelar el calvari que havia viscut per culpa del seu exmarit, va impactar i va revolucionar les audiències. Per això va ser líder cada nit en què va aparèixer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La dona de Fidel Albiac, no obstant això, també va portar crítiques a Mediaset dels defensors del pare dels seus fills i de la seva família. Per aquest motiu, va arribar un moment en què la cadena va decidir vetar-la amb tots els que l'envoltaven. Així, de cop i volta, en cap dels programes se n'ha tornat a parlar ni tan sols a emetre imatges seves.

María Teresa Campos amb Rocío Carrasco somrient
Rocío Carrasco considerava María Teresa Campos com una segona mare | GTRES

Tanmateix, ara tot ha canviat des de la mort de María Teresa Campos, és més, concretament des del seu ingrés hospitalari diumenge passat. El fet que Rocío sigui un membre més de la família Campos i hagi estat una de les que ha estat al costat de la presentadora fins al final ha fet canviar d'opinió Telecinco. Per això, els últims dies no ha deixat de mostrar fotos i vídeos d'ella.

A Carrasco, per exemple, l'hem vist a Así es la vida o a El programa del verano. En aquests espais ha aparegut amb el marit a les portes de l'hospital on ha estat ingressada la presentadora. I també s'ha mostrat acompanyant Terelu en aquest complicat tràngol i fins i tot al costat de Belén Ro.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Terelu Campos, a l'entrada de l'Hospital Universitario Fundación on està ingressada María Teresa Campos
Rocío Carrasco ha tornat a ser protagonista de l'actualitat a Telecinco per estar al costat de María Teresa Campos | GTRES

Però això no ho és tot. De la mateixa manera, Mediaset no ha dubtat fins i tot als seus espais a emetre declaracions de Rocío. Per exemple, va donar les primeres que va concedir després de l'ingrés de la matriarca del clan en què apareixia trista i capbaixa per la situació.

Ara que la seva 'mestra televisiva' ha mort, tot fa indicar que l'aixecament del veto sobre Carrasco continuarà. Lògic, perquè el grup està seguint les reaccions dels seus familiars i fins i tot l'arribada al tanatori dels éssers estimats de la víctima. I entre aquests, és clar, de segur que hi haurà la dona de Fidel.

Els fets amb Rocío Carrasco no deixen indiferent ningú

Rocío Carrasco compta amb una llarga llista de seguidors i defensors que no han dubtat a comentar el que ha fet Telecinco. Sí, que no han volgut quedar-se callats davant el fet que el veto esmentat sobre aquella hagi desaparegut aquests dies.

Així,a les xarxes, han deixat comentaris com ara: “S'acaben de saltar el codi ètic” i “Malgrat saber que no en poden parlar, ho fan. Sí, perquè, malgrat tot, saben que ella dona audiència. Encara que de res els servirà perquè estan enfonsats fa temps i res no els salvarà”.

Captura de 'Días de Tele' amb Rocío Carrasco com invitada
Els defensors de Rocío Carrasco han reaccionat al canvi de Telecinco | TVE

Als quals s'uneixen: “Ara no la veten? Quan convé a Mediaset, oi?”, “Quins carronyaires” i “Puf. Quines hipòcrites els de la cadena, ara sí?” i “Que no la treguin i la deixin en pau. És clar, perquè no la tenien vetada?”.