Muntatge d´un primer pla de Tamara Falcó seria amb un abric vermell i una embarassada
GENT

Tamara Falcó confessa com se sent després de publicar-se el seu embaràs abans d'hora

Tamara Falcó ha trencat el silenci i s'ha sincerat sobre com ha rebut la notícia que està embarassada

Tamara Falcó va fer saltar la veu d'alarma fa uns dies després de publicar una foto que molts van interpretar com l'anunci del seu embaràs. La marquesa de Griñón ha esperat fins dijous passat per pronunciar-se i revelar com se sent després de la polèmica.

Tamara va confessar sentir-se una mica dolguda per les veus que apunten que estaria embarassada, sobretot perquè està centrada en l'operació biquini. “El que em fastigueja és que estic en plena operació biquini i la gent em pregunta que si estic embarassada. Això sí que fa mal”, va sentenciar.

Tamara Falcó posant somrient al photocall de Moët & Chandon

Tamara Falcó reacciona als rumors d'embaràs

Des que Tamara Falcó va anunciar que estava rebent un tractament per quedar-se embarassada, no ha deixat d'acaparar titulars. L'expectació per l'anunci de la bona nova és màxima i no hi ha cap mitjà que es vulgui perdre el feliç esdeveniment. Per això cada imatge que la marquesa de Griñón comparteix en xarxes és analitzada a la recerca de proves que confirmin el seu embaràs.

Això és el que va passar dimarts passat, 11 de juny, quan una imatge de Tamara i Íñigo va tornar a provocar els rumors. Tamara, aprofitant la seva presència a El Hormiguero, es pronunciava dijous sobre la possibilitat que estigués embarassada. En to de broma, va confessar sentir-se dolguda per publicar-se el seu embaràs abans d'hora.

Captura d''El Hormiguero' amb Tamara Falcó a plató mirant de banda en brusa rosa i mans juntes i una imatge d'ella en vestit blanc abraçada a Íñigo Onieva en camisa blava el 13 de juny de 2024

La raó del seu malestar és que la marquesa es troba preparant el cos per a l'estiu i no l'ajuden aquest tipus de rumors. “El que em fastigueja és que estic en plena operació biquini i la gent em pregunta que si estic embarassada. Això sí que fa mal”, va manifestar.

Hores abans, Tamara va reaccionar de la mateixa manera davant de les preguntes que els reporters d'Espejo Público li van fer a peu de carrer. "Em sembla indignant, perquè estic en plena operació biquini", va comentar amb sentit de l'humor, però aclarint que no li fan gràcia les especulacions.

Bromes a part, la veritat és que la filla d'Isabel Preysler fa mesos que pateix una gran pressió mediàtica. La majoria de les preguntes i comentaris que rep són relacionades amb el seu embaràs i això comença a ser aclaparador. “Que diguin cada 5 minuts que estàs embarassada no ajuda”, apuntava Susanna Griso, recalcant la pressió que pateix diàriament la parella.

Tamara Falcó confirma si està embarassada o no

La primera pregunta que Tamara va rebre de Pablo Motos va ser, directament, si estava embarassada o no. La marquesa de Griñón no se'n va anar per les branques i va negar els últims rumors d'embaràs. “Nosaltres encantadíssims si fos veritat, però només és un gest amorós”, va confessar en relació amb l'abraçada tan polèmica d'Íñigo a l'ascensor.

“No és veritat”, va reiterar una última vegada perquè no quedés cap dubte. Tamara continua endavant amb el tractament de fertilitat i espera el dia que, per fi, es quedi embarassada. Tot i això, encara no ha arribat aquest moment, per la qual cosa caldrà esperar.

Tamara Falcó somrient en vestit blau clar amb Íñigo Onieva somrient en vestit blau marí

Mentrestant, la marquesa de Griñón assegura estar molt feliç amb el seu matrimoni amb Onieva. Tracta de centrar-se en la vida en parella i no pensar tant en la maternitat. Una cosa molt complicada si tenim en compte que cada foto que comparteix és analitzada al detall a la recerca de pistes.

De moment, encara que l'anhel de Tamara és convertir-se en mare aviat, sap que tot té un procés. Sobretot, tenint en compte que, amb 42 anys, es produeix una disminució considerable de fertilitat.

Sigui com sigui, tant la Tamara com l'Íñigo continuen endavant amb el seu somni de formar una família i no perden l'esperança. Mentrestant, estan centrats en els seus projectes professionals i amb la ment posada en les pròximes vacances.

➡️ Gent

Més notícies: