Muntatge de Laura Matamoros somrient amb els cabells recollits, Laura Madrueño somrient vestida de blanc i el logotip de Telecinco
GENT

Laura Matamoros confessa com es troba des que s'ha allunyat de Laura Madrueño

Després de passar un sotrac emocional provocat pel pas per 'Supervivientes', Laura Matamoros ha tornat al focus mediàtic

Laura Matamoros ha reaparegut públicament després de tota la polèmica que s'ha generat al voltant del seu pas per Supervivientes 2024. I ho ha fet per assistir a la primera edició dels premis de l'Acadèmia de la Moda Espanyola.

Després de diverses setmanes allunyada del focus mediàtic, la influencer s'ha passejat per la catifa vermella d'aquest esdeveniment important vestida amb un disseny de Fabio Encinar. Moment que la premsa ha aprofitat per preguntar-li per com es troba després d'haver-se distanciat de Laura Madrueño.

Laura Matamoros seriosa amb els cabells recollits, vestit negre i xal daurat i un home seriosa en vestit blanc i corbata negra en unes escales

I malgrat les dures paraules que fa uns dies va dedicar el seu pare a l'equip d'aquest conegut reality de Telecinco, Laura Matamoros ha assegurat que “tot va fenomenal”:

“Estic encantada d'haver tornat, encantada amb els meus fills, amb la meva vida normal i natural que feia abans. Necessitava també aquell petit descans que m'ha vingut molt bé per poder ser aquí”.

Encara que ha assegurat que és normal que hi hagi “moments millors i pitjors”, la influencer ha confirmat que l'important és “treure el costat bo” de les pitjors situacions. “És enfortir-se u mateix i, al final, acabar brillant”, ha afegit tot seguit.

Laura Matamoros es troba “fenomenal” des que es va allunyar de Laura Madrueño

Durant la seva estada als Cayos Cochinos, Laura Matamoros va passar per diversos alts i baixos. Però no va ser fins que Laura Madrueño va anunciar la seva expulsió quan vam poder conèixer quin era el veritable estat anímic de la supervivent.

Les setmanes posteriors a la seva sortida del concurs, la influencer continuar col·laborant a les gal·les de Supervivientes 2024. Ara bé, de la nit al dia, la filla de Kiko Matamoros va desaparèixer de la pantalla petita.

Captura de Laura Matamoros plorant a Supervivientes al costat de Laura Madrueño abans de conèixer el comunicat mèdic

I encara que al principi es desconeixien els motius que la van portar a prendre aquesta decisió, uns dies després va ser el seu pare qui va donar les claus per entendre aquesta història.

Sense pensar-s'ho dues vegades, el col·laborador de Ni que fuéramos ha acusat públicament el programa presentat per Laura Madrueño d'haver “utilitzat de manera inapropiada” la seva filla, Laura Matamoros.

D'una altra banda, no ha tingut objeccions a assegurar que la directiva del reality era qui deia a la influencer tot allò que havia de dir. A més, els acusa d'haver-se aprofitat d'una persona que va entrar amb diversos problemes personals i d'utilitzar aquesta situació en benefici seu.

Captura de Kiko Matamoros a 'Ni que fuéramos'

Ara, després d'haver estat uns dies allunyada del focus mediàtic, Laura Matamoros ha tornat amb més força que mai. Tant és així que, després d'aquest període de descans, torna a les nostres vides amb nous projectes personals i professionals:

“Projectes n'hi ha bastants, coses amb què estic molt orgullosa i agraïda, però que no podré revelar. Però sí que és veritat que anem a poc a poc”.

Com calia esperar, una reportera d'Europa Press no ha volgut deixar passar l'ocasió per preguntar a Laura Matamoros per la gran final de Supervivientes 2024.

Tot i això, i encara que al principi s'ha negat a revelar qui és el seu favorit per guanyar aquesta edició, immediatament la influencer ha donat un nom: Gorka.

➡️ Gent

Més notícies: