Muntatge d'un primer pla de Pedro Aguado somrient, una imatge amb Dakota davant d'un ordinador i uns interrogants
GENT

Pedro García Aguado no vol dir-ho: què va passar amb Dakota abans de 'Supervivientes'

La relació entre Pedro García Aguado i Dakota Tárrega no pot ser millor. Una cosa que la noia ha deixat al descobert

Encara que va estar a punt d'abandonar la competició, Pedro García Aguado ha aconseguit colar-se a la gran final de Supervivientes 2024. Aquesta mateixa nit, el conegut reality de Telecinco proclamarà el seu vencedor de l'edició.

Ara bé, malgrat les baixades emocionals que ha patit durant la seva estada a Hondures, el coach sempre ha comptat amb l'afecte de tots els seus éssers estimats. A més, també ha tingut el suport d'algú molt especial: Dakota Tárraga.

Muntatge de Dakota amb els llavis estrets i samarreta blanca i la foto oficial de 'Supervivientes' de Pedro Aguado

L'any 2014, aquesta jove es va convertir en una de les grans protagonistes del conegut programa de Mediaset España, Hermano Mayor. En aquell moment, Pedro García Aguado es va traslladar fins a Alacant per ajudar-la a canviar el seu comportament i a superar les addiccions.

No obstant això, i malgrat com va ser de dur amb ella durant les gravacions d'aquest programa, Dakota guarda un molt bon record d'ell. Tant és així que, durant tots aquests mesos, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'ajudar el seu “germà gran” a guanyar el concurs.

Fa només uns dies, la noia va acudir a les seves xarxes socials per dedicar unes paraules de suport a Pedro García Aguado. "Ets i seràs el millor, el meu germà gran, i per descomptat, el meu guanyador de Supervivientes 2024", va escriure a les històries del seu perfil d'Instagram.

Storie de Dakota a Instagram fent a Pedro Aguado guanyador

A més, i aprofitant que la final del reality és el mateix dia que el seu aniversari, Dakota va demanar als seus seguidors un regal molt especial: que ajudin Pedro a aconseguir la victòria.

“Per cert, la final és el dia del meu aniversari. Doneu-li suport, cors meus! Et desitjo tota la meva bona vibra, germà gran. T'estimo”, va escriure a continuació.

Pedro García Aguado i Dakota mantenen una molt bona relació actualment

Malgrat que Pedro García Aguado és força reservat amb la seva vida privada, no hi ha dubte que, actualment, la seva relació amb Dakota Tárrega continua sent igual de bona. I prova d'això és tot el suport que la jove li ha donat durant la seva participació en Supervivientes 2024.

Fa uns dies, la que va ser protagonista d'un dels episodis més mítics d'Hermano Mayor va acudir a les xarxes socials per ajudar el coach a aconseguir la victòria. Tanmateix, aquesta no és la primera vegada que parla públicament sobre el concurs que està fent el presentador de televisió.

Captura de Pedro García Aguado després de salvar-se de l'expulsió a Supervivientes

A principis d'abril, Dakota va publicar al seu perfil d'Instagram una història opinant sobre el pas de Pedro García Aguado per Hondures. Com era d'esperar, la noia se'n va mostrar molt orgullosa i de com estava fent el seu concurs.

El 2019, la influencer es va convertir en una de les concursants d'aquest reality de supervivència. Per això, sap millor que ningú com és de dura i difícil aquesta experiència.

“Per a mi, és el millor concursant que hi ha a l'illa amb diferència, el que té més cap i el que posa seny a tot”, va assegurar Dakota davant dels seus seguidors.

I encara que ara no hi ha cap dubte de la bona sintonia que hi ha entre ells, a mitjans de setembre de 2021, la jove també va parlar públicament del seu “germà gran”.

En aquell moment, Dakota va decidir respondre alguns dubtes que els seus seguidors d'Instagram tenien sobre la seva vida. Moment en què un internauta li va preguntar si “invitaria Pedro García Aguado si algun dia es casa”.

Qüestió que la jove no va dubtar a respondre. “Ell ha estat una peça fonamental, juntament amb Sonia Cervantes[psicòloga del programa], per adonar-me de la vida que portava. Evidentment que sí! Ell forma part de la meva família i si em caso, hi vindrà”.

➡️ Gent

Més notícies: