Muntatge d'Arkano a la foto oficial de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez parlant en vestit blau i un cor amb un interrogant
GENT

Jorge Javier Vázquez aclareix si serà xicot d'Arkano quan s'acabi 'Supervivientes'

El presentador revela les seves intencions amb el raper un cop finalitzi la seva participació en 'Supervivientes'

Jorge Javier Vázquez, una vegada més, serà l'encarregat aquesta nit de nomenar qui es convertirà en guanyador de l'edició de Supervivientes 2024. El català al llarg del concurs ha evitat pronunciar-se sobre qui n'és el favorit. Tot i això, després de ser entrevistat per la periodista Pilar Vidal, Jorge Javier ha deixat entreveure si vol tenir alguna cosa amb Arkano, un dels finalistes del popular reality.

El comunicador acceptava la invitació de Drama Queen, el pòdcast de Pilar Vidal on ha comentat diferents temes d'actualitat. Com no podia ser altrament, la periodista volia saber una mica més sobre els rumors que apunten a un flirteig entre ell i un dels concursants de Supervivientes.

Captura de YouTube amb Pilar Vidal amb vestit en tons marrons i Jorge Javier Vázquez amb camisa negra amb micròfons davant el 31 de maig de 2024

Vidal volia saber si el seu entrevistat sentia alguna cosa pel raper alacantí. Jorge Javier, sense aclarir si li agrada o no Arkano, esquivava la pregunta indicant que té xicota. Un comentari després del qual es referia a la bisexualitat que el concursant al seu dia va reconèixer.

Jorge Javier Vázquez ha aclarit si vol alguna cosa amb Arkano

A Querido hater, un pòdcast de Malbert, Arkano explicava que li agradaven tant les dones com els homes, resolent així els dubtes sobre la seva orientació sexual.

Cal recordar que Arkano va començar el seu camí a Supervivientes portant un objecte molt especial que va cridar especialment l'atenció del de Badalona. “Estic tan nerviós que m'han deixat que porti el meu objecte personal”, va confessar abans de saltar de l'helicòpter.

Captura Arkano i Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'

En concret, Arkano va portar fins a Hondures un coixí amb la cara del presentador. “Viurem junts aquesta aventura, serà el meu amulet”, va comentar orgullós Arkano. Unes paraules després de les quals Jorge Javier no va poder evitar posar-se vermell.

“No em diguis aquestes coses que jo m'il·lusiono de seguida, que soc molt gran i m'il·lusiono. El meu darrer tramvia!”, va exclamar el català fent gala del seu peculiar sentit de l'humor. Una resposta que va provocar les riallades del raper, que justament abans del salt va fer un petó al coixí amb la cara de Vázquez.

El raper va portar un objecte molt especial a Hondures que li recordava a Jorge Javier

Precisament Arkano s'ha referit a l'objecte com un dels més preats que ha tingut a l'illa. Un coixí que ha estat amb ell durant aquesta aventura exigent i que s'ha convertit en el seu “company més gran”. Un símbol important que segons les seves paraules “associo Jorge a aquesta olor, a olor de fum, olor de platja… Va venir blanc i se'n va anar morè”.

No sabem com s'haurà pres aquest joc entre Jorge Javier Vázquez i el raper Alazne Aurrekoetxea, la xicota d'Arkano. La campiona d'Europa de surf trencava el silenci quan fa unes quantes setmanes el concursant es veia decidit a abandonar. "He vist que realment sí que està malament i li està jugant una mala passada el cap", assegurava l'esportista basca.

De la seva història d'amor se'n sap que ha patit diversos alts i baixos. De fet, el 2023 el cantant va utilitzar les seves xarxes socials per explicar als seus seguidors que havien trencat. Ara que acaba Supervivientes, Arkano podrà recuperar el temps perdut amb la seva parella mentre espera que Jorge Javier es decideixi a fer un pas més cap al raper.

➡️ Gent

Més notícies: