Primer pla de Jordi González

Surt a la llum l'estratosfèric sou de Jordi González a TVE

El presentador es podria convertir en un dels millors pagats de la cadena

Jordi González és un dels periodistes més coneguts del nostre país, i un dels més estimats. La seva trajectòria professional és impecable i digna de grans reconeixements. Tot i que ja fa uns anys que no apareix per TV3, és recordat a Catalunya per 'Les 1000 i una'.

El català va acabar marxant de la cadena pública catalana per anar a Madrid a presentar programes relacionats amb la premsa del cor. Telecinco, TVE i Telemadrid han estat casa seva i, pel que sembla, les prefereix abans que a TV3 .

Jordi González reapareix

Ara, després de passar més d'un any i mig lluny de les càmeres, arran de la sortida de Mediaset el desembre del 2022, el català torna a ser la cara d'un dels programes més destacables d'aquest país.

La tornada a la cadena pública espanyola és per conduir els debats de 'Llaços de sang', el programa que repassa la història de les famílies mediàtiques més importants d'Espanya.

Pla mig de Jordi González
El català va ser presentador de 'Supervivientes'. | Telecinco

Aquesta tornada serà beneficiosa per a ell, ja que el català podrà tornar a exercir com a presentador i, a més, amb un bon sou. I és que el presentador s'ha convertit en el centre del cercle mediàtic per l'astronòmic sou que cobrarà per presentar els debats de 'Lazos de sangre' de RTVE .

És un dels que més cobra a RTVE

L'espai televisiu, que es va estrenar l'11 de juliol passat, compta amb sis capítols, pels quals el presentador cobra una gran quantitat de diners. Segons ha avançat TVienes, González cobra 15.000 euros per cadascun dels sis capítols del programa. És a dir, en total cobrarà 90.000 euros per presentar la nova temporada del programa de TVE1.

Amb aquesta estratosfèrica xifra, se situa com un dels presentadors més ben pagats de la cadena. Només superen el català Ana Morgade, amb 20.000 €, i la gran Julia Otero, que va guanyar 25.000 € per cada programa de 'Días de tele'.

Pla mig de Jordi González
El programa no està aconseguint les xifres esperades. | RTVE

Tot i la gran quantitat de diners que guanyarà González per presentar el format, la realitat és que no està aconseguint grans xifres d'audiència. Segons ha publicat El món de la tele , aquest dimarts, 1 d'agost, l'emissió va registrar un 3,5% a Catalunya i un 8,2% a Espanya. Unes xifres inferiors a les expectatives.