Muntatge de la ciutat de Barcelona al fons i un primer pla d'Òscar Dalmau somrient amb ulleres negres i una corbata de colors

GENT

Surt a la llum l'edat d'Òscar Dalmau de TV3 i la ciutat on va néixer el presentador

El presentador de televisió i ràdio ha aconseguit forjar una llarga trajectòria professional i una preciosa família


Òscar Dalmau és un popular i consolidat presentador de TV3. I com sempre passa en aquests casos, més enllà de com es desenvolupa professionalment, el que molts volen conèixer són més detalls sobre la seva vida personal.

En aquest sentit, saber quina és la seva edat veritable és un tema que sempre ha generat interès. Tampoc no és que Dalmau s'hagi esforçat per amagar aquest detall de la seva vida. Amb una breu cerca podem llegir que Òscar Dalmau va néixer el 21 de gener de 1974, per la qual cosa ara mateix té 50 anys.

El presentador va néixer a Barcelona i actualment està casat amb la periodista Thais Villas. Tots dos han entrat aquest any a la cinquantena i es troben en un dels moments professionals més estables de les seves vides. Més enllà del món de la televisió i la ràdio, el barceloní és un apassionat del món del disseny i de l'arquitectura.

Muntatge de fotos de primer pla d'Óscar Dalmau i Thais Villas amb rostre somrient i, de fons, dos nens saltant

La trajectòria professional d'Òscar Dalmau

El seu perfil en xarxes socials mostra el costat més artístic i bohemi. Òscar Dalmau sempre està envoltat de llibres, cultura i viatges. Tota una experiència per als seus sentits i, sobretot, per a un intel·lecte que mai no deixa d'aprendre.

La trajectòria del català va començar en el món del periodisme, però es va canviar de carrera i es va llicenciar en Comunicació Audiovisual per a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Més enllà d'estar davant de les càmeres, també ha demostrat el seu talent darrere de projectes d'èxit com Polònia i Crackòvia de TV3. De fet, el programa El gran dictat ha estat un dels seus programes més sòlids i coneguts. Paral·lelament, la seva veu ha sonat amb força a RAC 1 gràcies a programes com La Competència.

Una història d'amor i una família amb dos fills

Precisament en aquesta cadena de ràdio va sorgir l'amor amb Thais Villas, i per això el seu afecte a aquest mitjà de comunicació és majúscul. La música és un altre dels fils conductors de la seva vida.

Plànol curt d'Óscar Dalmau amb rostre neutre en un plató de TV3

En aquest sentit, gran part del seu treball ha consistit a recuperar grups de pop català de les dècades dels 60 i 70. Òscar Dalmau també ha aconseguit formar una família amb la seva dona. Fruit del seu amor van néixer dos preciosos nens: Ia, de 9 anys, i Miró de 5.

La parella no acostuma a mostrar la seva faceta més privada a les xarxes socials. De fet, han estat poques les ocasions en què se'ls ha pogut veure a tots quatre junts.

➡️ Gent

Més notícies: