Primer pla d'Alba Carrillo somrient i mirant a càmera
GENT

Alba Carrillo arrisca massa i confirma el secret sobre Adara Molinero

Alba Carrillo ha deixat tothom estupefacte amb la confessió

Alba Carrillo fa mesos que va ser acomiadada de Telecinco, després del seu escàndol amb Jorge Pérez. Però ella, que com a col·laboradora ha destacat per la seva facilitat de parula i per no tenir pèls a la llengua, s'ha buscat alternatives per continuar connectant amb el públic. Així, compta ara amb un canal a Twitch anomenat El salón de té, on ha realitzat una confessió inesperada sobre Adara Molinero.

Carrillo, que no ha pensat en les conseqüències que puguin arribar a tenir les seves paraules, ha confirmat un secret sobre la concursant de Supervivientes. Exactament, ha revelat el que s'ha especulat durant molt de temps. Ens estem referint que Adara, que ha perdut la final contra Bosco, té algun 'endoll' a Mediaset que explicaria el seu èxit televisiu.

Alba Carrillo revela què va passar amb Adara Molinero

Alba Carrillo és conscient que Supervivientes ha generat un enorme enrenou en les últimes setmanes. I és que s'ha rumorejat que el reality va eliminar una votació perquè Adara anava perdent perquè així pogués arribar a la final.

La model ha decidit parlar sobre aquest suposat favoritisme i ho ha fet revelant que Molinero el va tenir també quan van coincidir en la versió VIP de Gran Hermano. Un programa en què totes dues es van 'enfrontar' per guanyar el premi final, i va ser la seva rival qui el va obtenir. Ha exposat que aquest triomf no va ser del tot 'net', perquè va tenir darrere qui la va ajudar.

Alba Carrillo, amb rostre seriós, el programa 'El Cazador'

L'Alba ha explicat aquesta situació: “Us explicaré una anècdota que em va passar a la meva final de GH VIP 7 amb Adara. Encara no s'havien tancat els telèfons i se'm va acostar Paco Fernández, un dels directius de la cadena. Em va dir: «Bé, has estat allà amb ella, al final t'ha guanyat, però ha estat igualat»".

“Al que jo li vaig respondre: «Paco, se suposa que encara no han tancat els telèfons». Això és Mediaset I què vaig fer? M'ho vaig empassar perquè a mi em va encantar que guanyés ella. I vaig fer bona cara com si no sabés ja que havia perdut”.

Mila Ximénez, Adara Molinero i Alba Carrillo a 'Gran Hermano VIP' del 2019

Després, ha llançat un missatge directa al grup de comunicació: “Ho teniu tot estudiat. No enganyeu més i feu les coses bé. No enganyeu més l'audiència”.

“Com a consell que jo no sóc ningú, si voleu millorar allò que heu de fer és deixar d'enganyar. D'enganyar la gent que treballa per a vosaltres, doneu-li un sou digne amb les condicions que es mereixen. I deixar d'enganyar l'audiència, que votin coses que no són i que no existeixen amb coses que heu organitzat als despatxos”.

Al que ha afegit: “Deixeu de mentir, sigueu honestos i sigueu Mediaset, que us heu convertit en 'Leotardosed' perquè sou una cosa opaca, gens transparent i totalment de mentida. I així tornareu a ser una cosa del que vau ser, però us queda molt camí per recórrer. Us està guanyant la que era la cadena trista perquè paguen bé”.

“I la gent ha d'alimentar la família. No només han de viure en un xalet Ana Rosa i Chelo Montesinos. Amb això, de moment, he acabat”.

Alba Carrillo provoca estupor a les xarxes socials

L'ex de Fonsi Nieto ha sorprès amb la seva confessió sobre la cara tèrbola del triomf d'Adara al reality en què van coincidir. Les seves paraules han estat vistes per molts espectadors com una demostració que Molinero sempre ha tingut darrere 'l'ajuda' de Mediaset. Ho han manifestat amb missatges com “Bravo Alba, explica tota la veritat” i “Ets una reina”.

Sense oblidar tampoc: “La veritat és que no em sorprèn res i tot allò que no sabem”, “Ho has brodat filla. Ja era hora que algú digués les coses” i “Brava”.

Foto de la col·laboradora Alba Carrillo posant molt somrient a un photocall

Això sí, els defensors de Molinero ràpidament han reaccionat amb comentaris com aquests: “Quina rebentada” i “Resentida. Que ho hagués explicat abans, no ara que l'han deixada anar”.

➡️ Gent

Més notícies: