Muntatge amb Rocío Flores amb el rostre neutre amb la seva mare, Rocío Carrasco, amb el rostre somrient

GENT

El succés que omple d'esperança Rocío Flores després de la ruptura amb Rocío Carrasco

Rocío Flores comparteix amb els seus seguidors la reflexió a què ha arribat gràcies al fet que ha tingut lloc a la seva vida

Rocío Flores no només ha recuperat l'estabilitat a la seva vida després de l'aparició de Rocío Carrasco, sinó també la fe en la humanitat. El testimoni de la seva mare va posar cap per avall la seva vida, la va situar al focus mediàtic i es va convertir en el blanc de les crítiques.

La filla d'Antonio David ho va passar francament malament per tots els missatges d'odi que rebia cada dia i que encara continua rebent. Però malgrat comprovar que hi ha gent dedicada a fer-li mal, també sap que hi ha gent bona. Una lliçó que ha après després de passar alguna cosa a la seva vida que li ha tornat la confiança en l'ésser humà.

Rocío Flores recupera l'esperança després de trencar amb Rocío Carrasco: torna a creure en l'ésser humà

Des que Rocío Carrasco va decidir explicar la seva història, la vida de Rocío Flores va experimentar un canvi dràstic. Va passar d'inspirar tendresa per viure apartada de la seva mare, a ser assenyalada com la còmplice de l'infern de la seva progenitora.

D'un dia per l'altre, les xarxes socials es van inundar de missatges carregats d'odi que van fer que la noia es veiés desbordada. Ha explotat més d'una vegada en contra dels seus haters i ha arribat a ser conscient de com eren de feridores algunes persones. "No sé fins on arriba la maldat de la gent", va publicar una ocasió.

Primer plànol de Rocío Flores plorant en 'El programa de Ana Rosa' en Telecinco
Rocío Flores fa anys que pateix l'assetjament de la gent | Mediaset

Tanmateix, un succés que ha tingut lloc a la seva vida l'ha feta reflexionar. Així ho confessava ella mateixa a les seves històries després de comprovar que no tothom és dolent. La influencer explica que havia perdut una cartera i que, després de no trobar-la i donar-la "per perduda", dues dones "me la van tornar intacta".

El que ha passat ha omplert d'esperança Rocío després de la ruptura amb la seva mare, fent que torni a creure en l'ésser humà. "Encara hi ha persones bones per aquest món", afegia feliç d'haver-se trobat amb aquestes dues persones a qui està molt agraïda.

Storie de Rocío Flores a Instagram amb un text donant les gràcies després d'un contratemps el 7 de març de 2024
Rocío Flores torna a creure en l'ésser humà | Instagram, @rotrece

La filla d'Antonio David no s'esperava un desenllaç semblant, sobretot per l'esforç que havien fet per trobar-la per tornar-li la cartera. Un fet amb què, per un moment, ha pogut oblidar totes les crítiques que continua rebent.

També podria haver-la ajudat a creure en la possibilitat d'arreglar les coses amb la seva mare després de la ruptura entre elles. Si aquestes dues persones li han demostrat que pot creure en l'ésser humà i li han donat esperances, també seria possible la reconciliació.

Rocío Flores, una vida marcada per les crítiques

Rocío Flores es va convertir en la protagonista principal del primer documental de Rocío Carrasco. L'episodi de la pallissa que va rebre de mans de la seva filla no va deixar indiferent ningú i va posar el focus sobre la influencer.

Conscient del dany que podria fer-li, la filla de la chipionera va prendre la determinació de protegir-la i no emetre part de què havia passat aquell dia. Malgrat els seus intents i el seu desig d'aclarir que tot va ser per influència d'Antonio David, no va aconseguir evitar els atacs.

Rocío Carrasco com a protagonista de Rocío, explicar la veritat per seguir viva a Telecinco
El testimoni de Rocío va dinamitar la vida de la seva filla | Mediaset

Tampoc va ajudar l'actitud desafiadora de la noia davant el dolor de la seva mare i la seva poca empatia i resolució a lligar caps. Tot al contrari. Va presumir de la seva relació amb l'exguàrdia civil i com li donava molt de suport mentre Rocío es trencava en trossos.

Tot un brou de cultiu que va fer que la jove rebés una gran pluja de missatges en contra seva. No hi havia esdeveniment a la seva vida o publicació que compartís que no estigués marcada per les crítiques. Això encara va augmentar més el dolor i la decepció que va sentir cap a la seva mare per la situació que havia provocat.

Primer pla de Rocío Flores durant l'aniversari de la mort de Rocío Jurado
Rocío Flores ha denunciat nombroses vegades els insults que rep a les xarxes | GTRES

Fins i tot els seus intents d'allunyar-se de la televisió i formar la seva empresa van estar entelats pels seus haters. L'últim van ser les acusacions d'estafa que va rebre en promoure Farmasi.

Ella es va defensar i, encara que va confessar "estar acostumada" a les crítiques, no entenia la maldat d'algunes persones. Per això, va perdre la fe en la humanitat i la bondat de la gent. Un sentiment que ha recuperat gràcies al succés que ha tingut lloc a la seva vida després de recuperar la seva cartera perduda.

➡️ Gent

Més notícies: