Muntatge de Carmen Borrego amb cascos des d'un helicòpter, Terelu Campos seria amb una blazer blanca i una conversa

GENT

La frase contundent de Terelu Campos en veure Carmen Borrego saltar de l'helicòpter

Terelu Campos reacciona al salt que Carmen Borrego va fer al començament de 'Supervivientes' deixant clar el que pensa d'ella

Terelu Campos no es va allunyar ahir del televisor en espera de veure Carmen Borrego iniciant la seva aventura en Supervivientes. Per fi, la menor de les Campos complia el seu somni de participar en el reality i tota la seva família es va reunir per presenciar aquest moment.

L'expectació de veure-la saltar de l'helicòpter era màxima i les apostes estaven sobre la taula. Saltaria o no? Després de diversos minuts lluitant contra la por atroç a saltar, finalment ho va aconseguir, i va fer que Terelu pronunciés una frase contundent.

Terelu Campos i la seva frase després del salt en helicòpter de Carmen Borrego: "Quins ovaris tens"

Terelu Campos va viure la nit del dijous 7 de març, la seva nit més especial. Dues de les persones més importants per a ella van començar el seu camí en Supervivientes: Kike Calleja i Carmen Borrego.

Precisament va ser Carmen qui va protagonitzar el moment més esperat de la gala amb el seu salt de l'helicòpter. Minuts abans, la filla de María Teresa va confessar tenir molta por i fins i tot no volia ni pujar a l'helicòpter.

Primer pla de Terelu Campos durant la seva entrevista a l'estrena del programa 'La plaza de La 1'
Terelu no es va perdre l'estrena de la seva germana a 'Supervivientes 2024' | RTVE

L'audiència va haver d'esperar fins a passades les 23:30 per veure Carmen sobrevolant la mar preparada per al gran salt. Terelu esperava ansiosa aquell moment amb la seva família, que va decidir gravar la seva reacció davant la proesa de Borrego.

A les imatges, la col·laboradora es mostra nerviosa i anima la seva germana, "vinga, Carmen, som-hi", se li sent dir. Finalment, la tieta d'Alejandra Rubio salta. "Quins ovaris tens", va ser la frase contundent que Terelu va pronunciar després del salt en helicòpter de Carmen Borrego.

Tweet amb un vídeo de Terelu Campos veient Carmen Borrego a 'Supervivientes' el 8 de març de 2024
Terelu Campos va animar la seva germana des de casa | Twitter, @TodoSalseos

"Ho ha fet, ho ha fet", celebrava fent salts d'alegria i mostrant-se orgullosa pel valor de la seva germana petita. Ella millor que ningú coneix la por que causava a Carmen el salt i per això la seva celebració pel seu èxit.

"No puc estar més contenta i orgullosa, perquè jo més que ningú sé el gran esforç que has fet, la teva gran superació", escrivia a Instagram. "Per moltes més setmanes superant-te", afegia, deixant clar que pensa donar-li suport el que duri la seva aventura.

Terelu Campos no es perd l'estrena de Carmen Borrego a Supervivientes

Terelu no només va estar pendent del salt de Carmen, va aguantar tota la gala d'inici a fi per no perdre's res. Fins i tot va compartir la seva reacció a la primera prova del reality: el baptisme de fang.

En aquesta ocasió, va animar la seva germana, però també Kike, que també estava disputant la competició. Un cop superada la por a saltar de l'helicòpter, Carmen sent que té forces per tirar endavant.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Terelu Campos demostra com està d'orgullosa de Carmen Borrego | GTRES

Més encara després que Jorge Javier li comuniqués que l'audiència l'havia premiada amb el millor salt de Supervivientes 2024. El seu va ser el més ben valorat pels espectadors, i això que va estar a punt de no fer-ho.

"Ai, quin horror, no vull, no vull! No puc, em moro de por, baixeu-me d'aquí!", va dir minuts abans de saltar. Finalment, es va armar de valor, va aconseguir fer-lo i es va emportar una gran ovació del públic.

Del públic i de Terelu, que no en podia estar més orgullosa. La presentadora no ha volgut pronunciar-se gaire sobre la decisió de la seva germana d'anar a Hondures, però sí que li ha donat suport.

Captura de 'Supervivientes' amb Carmen Borrego amb cascos des de l'helicòpter i Jorge Javier Vázquez en vestit blanc des del plató el 7 de març de 2024
Carmen Borrego va aconseguir saltar de l'helicòpter | Mediaset

Dies abans de posar rumb al concurs, va compartir un últim sopar amb ella i amb Kike, dels quals es va acomiadar amb molt d'afecte. "Preparant-se per a Supervivientes 2024", va publicar al costat d'una foto amb ells dos.

Tota la confiança està posada en Carmen, que espera no defraudar els seus. De moment, ho ha aconseguit amb la seva valentia en saltar de l'helicòpter. Veurem quins altres reptes aconsegueix superar i com Terelu en celebra cadascun.

➡️ Gent

Més notícies: