Fotomuntatge de les instal·lacions de TV3 amb una imatge de diversos presentadors dels informatius

GENT

Sorpresa majúscula per l'edat d'un dels presentadors estrella de TV3

Impacte per l'edat d'un dels presentadors estrella més estimats de la televisió pública de Catalunya

A Catalunya, els presentadors de televisió i els meteoròlegs són grans estrelles. Tant és així que els teleespectadors els encanta conèixer detalls del seu entorn més personal. Saber si tenen parella i fills, si estan casats, divorciats o solters.

Sens dubte els presentadors més seguits són els que condueixen els informatius com Toni Cruanyes, Raquel Sans, Ramon Pellicer, Xavi Coral, Cristina Riba, Artur Peguera, entre molts d'altres. És per aquest motiu que avui us en parlarem d'un d'ells. 

Sorpresa per l'edat d'un dels presentadors estrella de TV3

En termes generals, els presentadors i presentadores de la cadena pública de Catalunya cuiden força la seva imatge. Desafortunadament, vivim en una societat on se li dona massa importància a l'aspecte físic. Especialment si treballes als mitjans de comunicació.

Fet que condueix les persones que treballen de cara al públic a portar una vida centrada en els ritus per mantenir, aconseguir o tenir un aspecte determinat. Encara que pel que fa al físic, juga un punt molt important que no podem controlar: la genètica.

Això mateix és el que li passa a un dels presentadors estrella dels informatius de TV3. Estem parlant d'Artur Peguera, que fa poc va fer 60 anys. No hi ha dubte que el conductor dels esports al TN Cap de setmana es conserva a la perfecció.

Imatge d'Artur Peguera, presentador del 'TN Cap de setmana' de TV3

El dia que Agnès Marquès va al·lucinar amb l'edat d'Artur Peguera

En l'emissió del 12 de setembre del 2023, Agnès Marquès va confessar que havien fet un joc a la redacció de Planta Baixa per veure quin presentador de la casa es conservava millor. D'aquesta manera, van convidar Artur Peguera a participar en el programa.

El català va atribuir el seu aspecte jove principalment a la genètica: "Per sort vaig heretar la genètica de la meva mare", va confessar. A més, va recalcar la importància que té la salut i l'actitud en l'envelliment. "Jo no m'enfado amb ningú, crec que això també ajuda", va afegir.

Els col·laboradors de l'espai conduït per Agnès Marquès van al·lucinar en veure les imatges d'Artur Peguera al llarg dels anys, ja que gairebé no havia envellit. "Estàs molt millor ara", van comentar tots.

➡️ Gent

Més notícies: