Muntatge de Carmen Borrego amb Ángel Cristo, tots dos enfadats ia Telecinco

GENT

Carmen Borrego fa una proposta a Ángel Cristo abans que empitjori la situació

Carmen Borrego admet que no ha parlat bé d'Ángel Cristo i li ha ofert començar de zero per evitar més conflictes

Carmen Borrego ha fet una proposta a Ángel Cristo després de descobrir que passaran els pròxims mesos junts. Tots dos són concursants de la nova edició de Supervivientes i han tingut problemes arran dels moviments del fill de Bárbara Rey. La germana de Terelu Campos considera que Ángel no s'ha portat bé amb la vedet i no li ha tremolat el pols a l'hora de criticar-lo.

Carmen Borrego ha admès a Vamos a Ver que Ángel Cristo és l'únic concursant amb qui té diferències. La seva intenció no és traslladar a Hondures la guerra que ha començat a Espanya i li ha ofert tancar-ho tot abans que sigui massa tard. Supervivientes és un programa molt exigent i vol estar centrada en altres assumptes.

Muntatge de Carmen Borrego somrient amb unes ulleres al cap, el logo de 'Supervivientes' i la medalla de primer
Carmen Borrego concursarà en 'Supervivientes' | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Carmen admet que té certa por perquè és una aventura desconeguda i l'han avisada que serà dura. "Estic morta de por, però una vegada que em comprometo ho faig. No sé si ho faré bé, però ho hauré intentat perquè per a mi l'important és no defraudar-me".

Carmen li ha ofert a Ángel Cristo començar de zero i crear un nou vincle a Hondures. Ara és el fill de Bárbara Rey qui ha de decidir què fer amb la seva companya.

Carmen Borrego ha intentat frenar el problema

A Supervivientes es produeixen situacions realment tenses i Carmen no vol que els seus problemes amb Ángel Cristo vagin a més. Per això, ha assegurat a Vamos a Ver que intentarà conèixer-lo des d'una altra perspectiva. Reconeix que no en té un bon concepte i que ha estat dura amb les seves intervencions públiques, encara que està disposada a oblidar-ho tot.

Assegura que està molt conscienciada i que ha parlat amb antics participants per veure què l'espera. "Però és que cap no es posa d'acord, cadascú m'ha dit una cosa diferent", declara. Això sí, tots li han dit “que volen tornar, així que tan dolent no serà”.

Captura del vídeo de presentació d'Ángel Cristo per a 'Supervivientes'
Ángel Cristo és un dels concursants estrella | Mediaset

Carmen podria passar els pròxims tres mesos amb Ángel, si tots dos aconsegueixen conviure i arribar a la final. La filla de María Teresa Campos promet que té moltes esperances. El seu fitxatge ha estat una sorpresa perquè l'ha amagat fins al final i ni tan sols ha compartit el secret amb els seus companys de Telecinco.

"Tinc moltes ganes i espero que les ganes superin la por", va comentar quan li van donar autorització per revelar el contracte.