Muntatge amb María Verdoy amb una imatge de Tamara Falcó lluint embaràs

GENT

María Verdoy apunta una pista clau sobre l'embaràs de Tamara Falcó

María Verdoy comenta les pistes sobre el possible embaràs de Tamara Falcó després de la polèmica imatge que ha compartit

Tamara Falcó podria estar embarassada. Un fet que es comenta des de fa dies, i just després que la marquesita de Griñon pugés una imatge en què es pot apreciar una mica la panxa.

Un succés sobre el que s'ha atrevit a opinar Maria Verdoy des de Socialité. "No seré jo la que fiqui pressió a una dona amb el temita de l'embarass, perquè fa molta ràbia", ha començat dient la presentadora.

"Però és veritat que Tamara Falcó ens ha anat deixant una sèrie de pistes que fan pensar que sí que ho pot estar", ha destacat Verdoy.

Post de Tamara Falcó a Instagram fent-se una foto en un mirall amb la bossa al braç el 3 d'abril de 2024
Tamara Falcó podria estar embarassada | Instagram, @tamara_falco

Per començar, a la imatge que compartia en xarxes socials, Falcó es mostra completament radiant i s'acaricia amb tendresa la panxa. Una badada? A més, fa uns dies la mateixa Carmen Alcayde apuntava que portava pantalons premare.

I, després de desfermar tants rumors, des de Socialité han apuntat a una altra pista clau que podria confirmar que ja hi ha un nadó en camí.

I és que segons han explicat en exclusiva, Falcó hauria començat a seguir diversos comptes relacionats amb la maternitat i cures durant l'embaràs.

María Verdoy dóna pistes sobre l'embaràs de Tamara Falcó

En concret, Tamara seguiria un compte de fisioteràpia per a sòl pèlvic i un altre de nutrició durant l'embaràs. Pistes que fan saltar totes les alarmes.

"M'estàs parlant de perfils que formen part d'una fase d'embaràs. D'un procés de fertilitat ja aconseguit", ha apuntat Maria Verdoy .

Captura de María Verdoy a 'Socialité' parlant sobre Tamara Falcó
María Verdoy opina sobre l'embaràs de Tamara Falcó | Telecinco

En els darrers dies, la filla d' Isabel Preysler ha mostrat interès en un compte de cura del sòl pelvià, seguint una fisioteraputa experta en maternitat. Compte que comparteix vídeos i consells respecte a exercicis que es poden realitzar durant l'embaràs.

I no només això, sinó que Tamara també segueix una clínica especialitzada en entrenament personal, fisio i nutrició durant l'embaràs i el postpart. A més, també fan ecografies i ajuden a la recuperació després del part.

Dos nous contactes que demostrarien que Falcó ja ha fet un pas més i podria estar en estat de bona esperança. A més, a això podria sumar-se també el somriure del que serà la futura àvia del nadó, Carolina Molas, que somriu obertament quan li pregunten pel tema.

➡️ Gent

Més notícies: