Muntatge amb Pablo Urdangarin amb la imatge de la seva família al casament de José Luis Martínez-Almeida

GENT

Pablo Urdangarin assumeix quin és el seu paper després de veure qui ajuda la infanta Cristina

Pablo Urdangarin va decidir no acompanyar la seva família al casament de José Luis Martínez-Almeida per un motiu de pes

Pablo Urdangarin ha estat un dels grans absents, amb els seus germans Irene i Miguel, al casament de José Luis Martínez-Almeida. La infanta Cristina anava acompanyada pel seu fill Juan, que una vegada més deixa ben clar el paper que ocupa dins la família.

De la mateixa manera, tant la infanta com el més gran dels seus fills protagonitzaven una tendra imatge familiar al costat del rei Joan Carles I , la infanta Elena i els seus dos fills. Una imatge en què destaquen moltes absències i que posa el focus al nou rumb que ha pres el clan dels Urdangarin.

La infanta Cristina amb Juan Urdangarin en arribar al casament de José Luis Martínez-Almeida
La infanta Cristina, més unida que mai al seu fill Juan | GTRES

Arran del divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin , tot indica que Juan s'ha vist obligat a assumir el rol de cap de família. Una cosa, que deixa una mica de banda Pablo, que fins ara havia exercit de perfecte portaveu i ha fet front a totes les polèmiques sense pestanyejar.

Encara més, ell és l'únic de la família que hauria donat una oportunitat a la nova parella del seu pare, Ainhoa Armentia.

De la mateixa manera, el jove, que està completament centrat en la carrera esportiva, tenia una bona excusa per faltar a aquesta inesperada reunió familiar.

Pablo Urdangarin, gran absent a la reunió familiar del casament d'Almeida

Ben sabem que Pablo Urdangarin disputa partits gairebé tots els caps de setmana, i aquest diumenge li ha tocat ser a Granollers per enfrontar-se a un nou partit a la recta final de la competició.

Just per això, el fill de la infanta Cristina va evitar assistir a les noces d'Almeida i així poder estar concentrat en el joc. Alguna cosa, que inevitablement apunta Juan Urdangarin com el perfecte acompanyant per a la seva mare en aquesta classe d'esdeveniments.

Posat de la família reial al casament de José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo
La família reial posa al casament de José Luis Martínez-Almeida | GTRES

Tal com va fer també fa uns mesos, a l'homenatge a Constantí de Grècia i al qual els seus germans tampoc no hi van assistir.

Mentre que, en el cas de la petita de la família, Irene Urdangarin, ella es troba fent un voluntariat a Cambodja. Motiu pel qual aquests últims mesos ha estat allunyada de la família.

I, pel que fa a Miguel Urdangarin, la seva absència a l'esdeveniment estaria relacionada amb la recent lesió de genoll després de patir un aparatós accident d'esquí.

➡️ Gent

Més notícies: