Muntatge de David Rodríguez seriós abraçant Anabel Pantoja de perfil, una imatge de les mans juntes desenfocada i un cor trencat al costat d'un interrogant

GENT

Les proves que demostren si Anabel Pantoja ha trencat realment amb David Rodríguez

Després dels rumors que afectaven la parella, Anabel Pantoja i David Rodríguez confirmen si continuen junts o no

Anabel Pantoja ha fet orelles sordes als rumors que van posar en perill la seva relació amb David Rodríguez. Fa unes setmanes, el programa Fiesta va revelar una suposada deslleialtat del fisioterapeuta mentre la influencer era a Nova York. Un rumor que va posar al focus mediàtic el xicot d'Anabel, a qui la col·laboradora ha intentat protegir.

Malgrat totes les especulacions, Anabel no s'hi ha pronunciat, però hi ha proves que demostren si ha trencat amb David. Recentment, s'ha vist la parella més unida que mai, cosa que confirma que continuen junts.

Les proves que demostren si Anabel Pantoja ha trencat amb David Rodríguez

Anabel Pantoja va tornar a estar a l'ull de l'huracà fa unes quantes setmanes quan es va rumorejar sobre una suposada deslleialtat per part de David Rodríguez. Fa temps que la influencer va optar per blindar la seva vida íntima, en un intent de protegir la seva relació amb el fisioterapeuta.

Tanmateix, la fama de la neboda de la 'tonadillera' ha fet impossible el seu desig. Fiesta va treure a la llum una informació sobre David i fins i tot es va rumorejar que sortirien testimonis que confirmarien el presumpte engany. D'això ja fa diverses setmanes i Anabel ha aportat les proves que demostren que no ha trencat amb David.

Post d'Anabel Pantoja a Instagram d'esquena al costat de David Rodríguez amb la mà al cul d'ella en blanc i negre el 2 de gener de 2024

Tot i que la influencer cuida molt que el seu noi no surti a les seves xarxes, és inevitable que siguin enxampats pel carrer. I això és precisament el que ha passat després de publicar-se unes fotos de la parella passejant pel carrer. Diez Minutos publica a la portada les imatges on es pot veure Anabel i David molt feliços junts, posant fi als rumors de ruptura.

La parella camina de la mà per Madrid, regalant mostres d'afecte que confirmen que el seu amor és indestructible. Aquest passeig per la capital arriba dies després que tots dos fessin una escapada a Còrdova a principis de maig. Això demostra que, si hi ha hagut alguna crisi entre ells després dels rumors d'infidelitat, han sabut solucionar-la.

Storie d'Anabel Pantoja a Instagram al llit amb la mà junta a la de David Rodríguez mirant 'Supervivientes'

Anabel no ha confirmat ni desmentit cap problema amb David, però els seus moviments a les xarxes són un missatge clar. En aquest sentit, va publicar una foto al costat de David en què només es podien veure les mans entrellaçades. "Res més", ha afegit la influencer, deixant clar què és l'únic que necessita i així ha fet callar els rumors.

Anabel Pantoja continua amb David Rodríguez malgrat els rumors

No han estat uns dies fàcils per a Anabel després que Fiesta anunciés la suposada deslleialtat de David. Poc després, el seu ex, Omar Sánchez, trencava amb Marina Ruiz i situava la col·laboradora de nou en l'interès mediàtic.

Els dies successius han estat una autèntica muntanya russa per a la col·laboradora que ha sabut trampejar el temporal com ha pogut. El més cridaner va ser que no desmentís allò que havia comentat al programa com acostumava a fer davant les notícies falses. Per a molts això va ser un indicador que Anabel podria estar tenint algun tipus de conflicte amb David.

Res més lluny de la realitat, la veritat és que la influencer ha decidit portar la situació tan bé com sigui possible i no entrar en polèmiques. Sobretot en aquelles que posin al focus el seu noi, al qual vol protegir dels mitjans. De moment, la cosa no sembla anar a més i no hi ha rastre del testimoni que confirmaria el suposat engany.

Anabel i David continuen junts, i no estan disposats que la seva relació sigui el tema de les redaccions. Avui dia, la influencer es troba en el seu millor moment i gran part és gràcies al suport incondicional de David.

➡️ Gent

Més notícies: