Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
GENT

La situació real de Gema López després de quedar-se fora del retrobament de 'Sálvame'

Gema López encara no ha rebut cap trucada d'Antena 3

El nom de Gema López va estar associat a Antena 3 durant molt de temps, però quan la cadena va canviar de continguts va fer el salt a Telecinco. D'un moment a l'altre es va convertir en la col·laboradora més estimada de Sálvame perquè sempre té molt bona informació. Ningú entén que La Fàbrica de la Tele l'hagi deixada fora del seu últim projecte: el retrobament de Sálvame.

Gema López no està vivint una situació delicada perquè ha guanyat molts diners a la televisió i ha sabut invertir-los bé. No té una vida plena de luxes ni de capricis impagables, sempre ha tocat de peus a terra i ha pres decisions mesurades. Això sense comptar que és la responsable d'una empresa de moda que funciona força bé.

La Gema ha sabut aprofitar la seva fama i ara no necessita treballar a la televisió, per això no té cap pressa. Quan es van anunciar quins col·laboradors de Sálvame formarien part en el nou projecte i no hi havia el seu nom un reporter li va preguntar.

Primer pla de Gema López feliç a la boda de la Belén Esteban
Gema López no participarà al nou programa de 'Sálvame' | GTRES

“No tinc res encara, necessito descansar, necessito una mica de vacances. Necessito digerir aquests 12 anys i després ja veurem ”, va respondre ella. Va prometre que no havia rebut cap trucada d'Antena 3, però no va descartar rebutjar les propostes que li puguin fer.

Gema López té un negoci rendible i productiu

Gema López va revelar que no estava capficada a treballar a Telecinco, ni tampoc volia mudar-se a la competència. Va explicar que acceptaria la proposta que més li interessés, però abans volia descansar i reflexionar sobre l'èxit dels darrers anys.

“Jo no estic tancada ni a quedar-me aquí ni a anar-me'n allà. M'agrada treballar, m'agrada la meva feina i si compten amb mi hi seré. El millor sempre ha de venir”.

Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'
Gema López sempre ha tingut molt bona fama | Mediaset

López sap utilitzar molt bé les xarxes socials, no només per patrocinar la roba de la seva empresa. Fa anuncis d'altres marques; l'última promoció ha estat d'uns plats.

La periodista s'ha envoltat d'un bon exèrcit de seguidors i és evident que abans o després la trucaran d'algun programa. De moment no ha de preocupar-se, ja que s'ha quedat en una situació més que favorable.