Muntatge de Cristina Blanco en un plató i Miguel Ángel Muñoz amb un vestit

El gest de Miguel Ángel Muñoz amb la seva mare en conèixer els seus problemes de salut

Miguel Ángel Muñoz ha rebut un cop dur

Miguel Ángel Muñoz està travessant una etapa complicada. Quan semblava que s'estava recuperant de la mort de la seva estimada Tata, a qui estava molt unit, la vida li ha donat un altre revés.

La seva mare, Cristina Blanco, la mítica vident dels famosos, ha hagut de ser ingressada per un problema greu de salut. Tal com publica la revista Semana en exclusiva, Blanco ha estat operada d'urgència i ha perdut una de les cames. La notícia ha deixat Miguel Ángel devastat i ha decidit fer tot el possible perquè la seva mare tingui les cures que necessita.

Miguel Ángel Muñoz busca el millor centre mèdic perquè tinguin cura de la seva mare

Miguel Ángel Muñoz no s'ha separat de la seva mare durant el llarg mes que ha estat ingressada a un hospital de Madrid. Cada dia, l'actor d'Un paso adelante ha anat a visitar-la per conèixer l'última hora sobre el seu estat de salut.

Segons ha pogut saber la revista Semana per fonts properes a Muñoz, Cristina es troba "estable". A causa de complicacions de la malaltia que pateix, els metges van haver d'operar-la i, a conseqüència, “li han amputat una cama”.

Aquestes mateixes fonts afirmen que, encara que el seu estat "era delicat", després de la intervenció quirúrgica ja és fora de perill. De fet, es preveu que d'aquí a uns quants dies rebi l'alta hospitalària.

Cristina Blanco amb una bola de vidre
Cristina Blanco ha perdut una cama pels seus problemes de salut | Redes sociales

La nova situació de la tarotista requereix que Blanco necessiti ajuda, ja que no es pot valdre per si mateixa. En aquest sentit, les mateixes fonts han confirmat a la revista rosa que Miguel Ángel s'ha ocupat de tot.

A causa de la seva professió, Muñoz no se'n pot ocupar i brindar-li les cures que necessita. Per això, ha buscat un centre especialitzat en aquest tipus de situacions perquè, un cop li donin l'alta, s'hi instal·li.

Miguel Ángel Muñoz somrient amb vestit als premis Talent
Miguel Ángel Muñoz busca el millor centre perquè tinguin cura de la seva mare | Europa Press

"Miguel Ángel es comporta com un fill exemplar", comenta l'entorn proper a l'actor. "Es preocupa per ella i fa tot el possible perquè tingui tot allò que necessita", afirmen, confirmant que n'ha estat pendent en tot moment.

Miguel Ángel Muñoz sempre ha tingut cura de la seva mare

La vida de la mare de Miguel Ángel Muñoz ha estat plena de llums i ombres. Durant la dècada dels noranta, va ser famosa pels seus dots de tarotista, per això va esdevenir la vident dels famosos.

Belén Esteban, Lara Dibildos o Terelu van ser algunes de les celebritats que hi acudien perquè els llegís el futur. Tot i això, l'escàndol va saltar quan va ser acusada d'haver robat unes targetes de crèdit en un hotel de Marbella. Tenint en compte la seva fama entre els famosos, la repercussió mediàtica va ser enorme.

Miguel Ángel Muñoz somrient, assenyalant amb el dit i amb un jersei blanc de coll alt
Miguel Éngel no s'ha separat de la seva mare en cap moment | Europa Press

Per aquest delicte va ser condemnada a 16 anys de presó, però com que no tenia antecedents es va salvar d'ingressar-hi. Tanmateix, tot el que havia viscut li va passar factura i va acabar patint una depressió que la va portar a ser ingressada a la Clínica López Ibor.

Per a Miguel Ángel va ser un moment molt delicat, ja que la seva carrera professional acabava d'enlairar-se. Tot i això, Muñoz no ho va dubtar i va decidir deixar "el que estava fent per cuidar la meva mare uns dies".

Blanco es va apartar completament dels mitjans i va decidir portar una vida molt més tranquil·la per aconseguir recuperar-se. Cosa que el seu fill sempre li ha agraït. "Estic molt orgullós perquè va sortir i m'ha donat moltes lliçons de vida", va confessar en una entrevista a Risto Mejide.

Ara la vida li ha tornat a donar un cop dur i l'actor no se n'ha separat ni un sol instant. Les mateixes fonts afirmen que "ha acudit a totes les reunions amb els metges per conèixer de primera mà les dades sobre la seva evolució". "La seva dedicació és total", afegeixen.