Alba Carrillo, amb rostre seriós, el programa 'El Cazador'
GENT

Alba Carrillo revela un fet impensable i enfonsa el nou reality de Telecinco

Alba Carrillo ha tornat al focus mediàtic per la porta gran

Alba Carrillo ha tornat a la vida pública amb la pistola carregada. Després de mesos allunyada del focus mediàtic, la model no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de revelar una nova dada que podria enfonsar el nou projecte de Telecinco.

Després del seu acomiadament inesperat, la col·laboradora de televisió va decidir allunyar-se de la polèmica i centrar-se de ple en la seva faceta com a influencer.

Alba Carrillo posant somrient davant d'un arbre de Nadal
Alba Carrillo va ser acomiadada de Telecinco de la nit al dia | Mediaset

Tot i això, fa tot just unes hores, Alba Carrillo ha incendiat la plataforma Twitch amb unes sorprenents i destructives declaracions. I és que, cansada de guardar silenci, ha compartit amb els seus subscriptors alguns dels draps bruts de Mediaset España.

Després de carregar durament contra la seva excap, Ana Rosa Quintana, la model ha revelat una informació que podria acabar d'enfonsar aquesta empresa audiovisual.

Segons Alba Carrillo, un dels concursants del nou reality de Telecinco, Vaya Vacaciones , ha marxat de la llengua i ha explicat qui és el guanyador de la seva primera edició. Una dada que, sens dubte, pot afectar poderosament la cadena.

Alba Carrillo destapa un dels grans secrets de Telecinco

Alba Carrillo ha revolucionat les xarxes socials en "destrossar" el final de Vaya Vacaciones, el nou reality amb què Telecinco pretenia remuntar les seves preocupants dades d'audiència.

Després d'assegurar que Publiespaña s'hi va posar en contacte amb ella fa uns dies, la model s'ha volgut pronunciar sobre aquest nou format.

"Publiespaña és la que ha patrocinat aquesta merd** de reality que hi haurà ara. A qui hi va Jorge Pérez i Cristina Porta, perquè ja li tenia molt afecte al reality al qual va anar la meva mare". Amb aquestes paraules, ha deixat a l'aire el possible interès de l'exguardia civil per la seva companya.

Alba Carrillo en un directe parlant de 'Vaya Vacaciones' enfadada, al programa 'El Salón de Té'
Alba Carrillo va a per totes | Twitch, Salón de Té

En aquest moment, Alba Carrillo ha decidit no callar més i ha revelat la dada que ha acabat d'enfonsar Telecinco, cadena en què ha treballat durant anys.

"Em fa la impressió que guanyarà Jorge, spoiler. Ho dic perquè s'ha de treballar amb gent que no se'n vagi de la llengua", ha assegurat Alba Carrillo, abans de posar el focus en el problema real. I és que, segons ella, la majoria dels treballadors de Mediaset reben sous molt precaris.

El que passa, segons l'excol·laboradora, és que “com pagueu malament, ningú us és fidel”. "Si n'hi ha poc, però n'hi ha poc per a tots, doncs la gent calla. Però, quan veuen que hi ha diners per a uns i per als altres no, doncs la gent es cabreja".

Després d'aquesta nova clatellada, Alba Carillo no ha tingut pèls a la llengua a l'hora d'explicar tot el que sap sobre aquest nou reality de Mediaset España.

Segons ha relatat, fa 15 dies, va rebre la trucada de Publiespaña per dir-li que "la cadena estava fatal i que se n'estaven anant els anunciants". A més, li van demanar que remés "a favor". Cosa que, segons sembla, no li ha sentat gaire bé.

Després d'assegurar que els van treure la publicitat i que els van demanar que deixessin d'acudir al Debate de las tentaciones, Alba Carrillo ha revelat una informació inesperada:

Jorge Pérez i Cristina Porta, concursants de 'Vaya Vacaciones' el nou reality de Telecinco
Alba Carrillo assenyala Jorge Pérez com el guanyador de 'Vaya vacaciones' | Mediaset

“M'ha escrit una persona que està en contacte amb Mediaset. M'ha dit: 'si us plau, no diguis que guanya el Jorge perquè hi ha molta gent que ha treballat i t'estàs jugant el seu pa'”.

Després de compartir els detalls d'aquesta conversa, Alba Carrillo no ha pogut evitar saltar pels aires. I és que, fa uns mesos, cap d'aquelles persones va pensar ni en ella ni en el pa de la seva família.

"Alguns d'ells ha dit: 'em sembla fatal que hagis fet fora Alba Carrillo'? Alguns d'ells m'ha fet una mínima menció?", s'ha preguntat la model, visiblement enfadada.