Primer pla de Shakira amb rostre molt somrient

Shakira revela per fi el principal motiu pel qual no tornaria mai amb Gerard Piqué

Shakira segueix decidida a enfonsar el futbolista

Shakira segueix immersa en la seva guerra contra Gerard Piqué. I és que si bé pensàvem que s'havia despatxat a gust contra el futbolista i la seva nova xicota, Clara Chía, estàvem molt equivocats.

Així, a la nova cançó que la colombiana ha tret a la llum, 'Copa buida', deixa molt clars els motius que els van portar a trencar la seva relació i pels quals no es plantejaria mai tornar amb el pare dels seus fills.

Un nou atac que arriba en un dels moments més bons per a Piqué, ja que segons expliquen estaria disposat a passar per l'altar amb la seva parella.

Clara Chía i Gerard Piqué, arribant al concert de Coldplay a Barcelona el 28 de maig de 2023
Gerard Piqué segueix passejant el seu amor amb Clara Chía | GTRES

"Sempre estàs ocupat amb tant de negoci, et faria bé el meu amor una mica d'oci, relaxa't aquí al sofà i dona'm la teva atenció. No cal ser poeta per endolcir-me l'oïda, deixa anar el telèfon i fes servir la teva mà amb mi", diu la lletra.

Per tant, la cantant acusa el futbolista de no haver-li parat prou atenció i descuidar el seu amor. A més, aprofita també per deixar clar que “sé que estàs bo, però més bona estic jo”.

Shakira revela els principals motius de la seva ruptura amb Piqué

Una nova bomba que arriba pocs dies després que s'hagi conegut la famosa declaració que va fer Shakira el 2019 durant el seu judici per frau fiscal.

Una cosa que també fa veure certes pistes sobre com era realment la seva relació. "Començo a sortir amb ell i, si tinc una mica de temps lliure, prefereixo anar-lo a veure i no anar a Bahames a trobar-me amb el meu ex", hauria confessat la cantant.

"Era una situació que no feia res de gràcia a Gerard. Aleshores, per calmar una mica la seva gelosia, que era natural perquè no teníem una relació consolidada, hi havia molta inseguretat per les dues parts".

Gerard Piqué davant del micrófon del 'After Kings'
Gerard Piqué, disposat a comprometre's amb la seva xicota | Kings League

En aquell moment, Shakira també aprofitava per cridar el seu amor als quatre vents pel futbolista, compartint fins i tot els sacrificis que havia arribat a fer per ell. I és que l'artista ni tan sols dubtava a l'hora d'aterrar a Barcelona amb l'única intenció de fer-li un petó. Segons ella, "el gest més romàntic que ha tingut mai amb ningú".

I, mentre que la colombiana segueix a la seva croada, Piqué insisteix a passar pàgina com més aviat millor. D'aquesta manera, s'acaba de filtrar que planeja anunciar el seu compromís amb Clara Chía en un esdeveniment familiar molt especial, ni més ni menys que al casament del seu germà Marc.

Ara, caldrà esperar per veure la reacció de Shakira davant d'aquesta nova declaració d'intencions per part de la seva exparella.