Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Irene Urdangarín es cobra la venjança perfecta i fa allò impensable en el seu gran dia

Irene Urdangarín s'ha graduat envoltada de tota la família

Irene Urdangarín ha celebrat per fi el seu gran dia envoltat de tota la família. I és que la graduació de la jove s'ha convertit en una autèntica cimera dels Borbó.

Des dels seus avis materns, Don Juan Carlos i Doña Sofía, a Claire Liebaert, la mare d' Iñaki Urdangarín , els seus germans i fins i tot els seus cosins Froilán i Victoria Federica.

Una celebració en tota regla on, una vegada més, els grans absents han estat els reis Letizia i Felip.

Iñaki Urdangarin, Irene Urdangarin i la seva àvia, en la graduació de la petita del dia 17 de juny de 2023
Irene Urdangarín ha mostrat molta complicitat amb la família | @GinaPerezSerra, Twitter

Una prova també molt evident que els llaços familiars continuen completament trencats. I és que cal destacar que mentre la graduació de la princesa Leonor va ser portada a la més estricta intimitat, acompanyada només pels seus pares i la seva germana, la de la seva cosina Irene s'ha convertit en tot un esdeveniment.

Un esdeveniment en què a Iñaki Urdangarín li ha tocat afrontar un cop dur, topant amb el rebuig absolut de la seva família.

El rei Joan Carles I arriba a la graduació de la seva neta Irene Urdangarin del dia 16 de juny de 2023
El rei emèrit, gran protagonista el dia més especial de la seva néta Irene | Cuatro

Irene Urdangarín aconsegueix reunir tota la família

I és que l'exduc de Palma ha estat relegat a un segon pla, mentre que la infanta Cristina, els fills i els reis emèrits han acaparat tot el protagonisme.

Ells s'han assegut a primera fila, des d'on han gaudit de la cerimònia i han aplaudit molt orgullosos la seva filla.

Mentre que, d'altra banda, i segons apunta el portal Informalia, a Iñaki l'han obligat a asseure's darrere i en segona fila.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarín, molt estimada dins del clan dels Borbó | GTRES

A les imatges captades, es fa més que evident que la infanta Cristina, juntament amb els fills i la sogra, han format una pinya, mentre que l'exjugador d'handbol s'ha quedat sol i apartat.

Unes imatges que reflecteixen la tensió i la tristesa que va poder sentir el pare d' Irene Urdangarín el gran dia de la seva filla.

Cal destacar que a Iñaki i la infanta Cristina els queda molt poc per signar el divorci, cosa que donarà llum verda a ell a l'hora de passejar el seu amor amb la seva parella, Ainhoa Armentia.