Una dona amb brusa verda i un home amb vestit blau fosc posen davant una portada de revista que mostra una altra dona amb vestit blanc i el titular "María José Suárez es defensa: demandarà Muñoz Escassi".
GENT

La revista 'Semana' sorprèn amb una exclusiva que enfonsa Álvaro Muñoz Escassi

La revista 'Semana' ha avançat la demanda que prepara María José Suárez contra Álvaro Muñoz Escassi

La revista Semana ha sorprès amb una autèntica bomba, i és que demà presentaran a la portada la demanda que prepara María José Suárez contra Álvaro Muñoz Escassi .

Molt molesta, i segons ha informat el director de Setmana , María José Suárez s'ha cansat de les mentides del seu ex.

"No s'esperava que una història tan bonica que han tingut acabi així tan abrupta. Ella considera que s'ha de defensar i ho ha posat tot en mans dels seus advocats", ha informat Jorge Borrajo. "Està indignada, igual que dolguda".

Portada de la revista

Davant l'amenaça que suposa la possible filtració de suposat contingut en què ella també apareix, María José Suárez s'ha volgut protegir. I és que ella no pensa permetre que tot el que envolta Escassi acabi esquitxant-la.

Tot i això, hi ha qui assegura que María José estava al corrent de l'existència d'aquest material íntim i que pot perjudicar-la.

Aquest escàndol pot afectar fins i tot la feina de la model, ja que recordem que la seva gran font d'ingressos prové de les xarxes socials.

Maria José, protagonista de Setmana

El fet d'haver mentit la seva audiència pot provocar una certa desconfiança entre els seus seguidors.

I aquesta no l'única bomba, ja que María José Suárez també apareixerà a ¡De Viernes!, on planeja explicar la seva pròpia versió dels fets.

El que hauria dolgut més a María José Suárez, és que ell hagi dit que tenen una relació oberta. "Considera que això atempta contra el seu honor", ha apuntat sobre això el director de Setmana.

María José Suárez amb un vestit negre agafada del braç d'Álvaro Muñoz Escassi amb un vestit negre

"Sobretot pel fet que deixin entreveure que tenint xicot, hagi pogut mantenir sexe amb qualsevol altra persona".

Una cosa, que pot afectar de la pitjor manera la seva imatge, cosa que a la model no li fa cap gràcia. Tot i que aquest no és l'únic motiu que l'ha fet prendre mesures legals.

I és que també hi ha l'existència de cert material gràfic que no pot passar per alt. Ja no només pel fet que existeixi, sinó que hi pot haver gent que ho hagi vist.

Just per això, María José seguirà l'exemple d'Álvaro Muñoz Escassi i s'asseurà a ¡De Viernes! per contestar a tot.

Tot i que el seu cercle més íntim li haurien recomanat no pronunciar-se, ella no pensa permetre que se'n doni una imatge que no es correspon amb la realitat. Per això, vol explicar en primera persona el que ha viscut i farà un pas firma al capdavant.

➡️ Gent

Més notícies: