Un home amb barba i cabell canós gesticula amb la mà mentre una dona rossa sosté un micròfon d'"europa press" en un requadre circular amb un efecte d'explosió a la cantonada superior.
GENT

Kiko Hernández revifa la seva guerra amb Rosario Mohedano amb una clara advertència

Kiko Hernández explota contra Rosario Mohedano i li llança una contundent advertència des de 'Ni que fuéramos'

Kiko Hernández ha explotat contra Rosario Mohedano a Ni que fuéramos, sobretot arran dels insults amb què la filla de Rosa Benito sol atacar-lo.

No és la primera vegada que Chayo Mohedano carrega contra Hernández, amb qui fa anys que està enfrontada. Així, ha acusat obertament el col·laborador de ser un maltractador, cosa que Hernández no pensa passar per alt.

Just per això, li ha llançat una contundent advertència mirant directament a càmera: "Nena que no cantes, escolta'm", ha arrencat.

Dues persones en un programa de televisió, una d'elles parlant i l'altra escoltant amb expressió seriosa, amb un text a la part inferior que diu:

"Si se t'acudeix dir una altra vegada que soc un maltractador i que t'he maltractat, perquè jo no tinc cap condemna", ha sentenciat contundent. "Tampoc hi ha cap denúncia posada".

És més, li ha recordat a Rosario Mohedano, que sempre es va endur molt bé amb Rosa Benito i que ella li "reia les gràcies al plató".

Kiko Hernández ha recordat aquella època en què Benito treballava aSálvame i compartia amb ells molt de temps. Etapa, en què, segons la seva opinió, no semblava importar-li gaire que ataquessin la seva filla.

"La teva mare em reia les gràcies i estava d'acord amb mi", ha remarcat. "Anàvem a prendre alguna cosa i em deia: 'haurem fet un 20% d'audiència. Heu donat pals a la meva filla, però n'hem fet un 20%'".

Imatge de Chayo Mohedano als Premis Indalo

Kiko Hernández explota contra Rosario Mohedano

I és aquí quan li ha llançat una clara advertència. "A la teva punyetera vida em tornis a dir maltractador", ha explotat contundent. "Perquè et porto directament els jutjats", ha amenaçat Mohedano.

D'aquesta manera, Hernández ha deixat molt clar que no li tremolarà el pols a l'hora d'arribar fins als jutjats amb la filla de Rosa Benito.

Muntatge de Rosario Mohedano seriosa amb els cabells recollits, arracades de cèrcol i una caçadora i Kiko Hernández somrient en vestit marró i coll alt negre

"Perquè sé que estàs sense un duro, tens tres fills i t'has de guanyar la vida com puguis", ha prosseguit. "S'ha acabat la ximpleria, però jo també tinc fills i una mare".

"Ja s'ha acabat el tema del maltractador, això li dius tu als altres. Entesos, nena que no cantes?", ha conclòs contundent.

Allà, Belén Esteban s'hi ha sumat i li ha retret a Chayo Mohedano que ella la va defensar i va donar la cara per ella enmig del drama amb Antonio Tejado. Tot, perquè després li giri la cara i ni tan sols es digni a saludar-la.

"Tot perquè tu sortissis en una revista dient que jo m'alegrava de les penes de la teva mare, quan jo he estat el seu confident. Tu vas trencar la nostra amistat", ha sentenciat la de Paracuellos molt molesta.

➡️ Gent

Més notícies: