Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno a la palapa
GENT

Isa Pantoja confessa per què segueix defensant Asraf Beno a 'Supervivientes'

Asraf Beno no podria tenir millor defensa

Asraf Beno està gaudint al màxim de poder haver fet realitat el seu somni de participar a Superviventes. És més, té moltes possibilitats de convertir-se en guanyador. I si ho aconsegueix serà pel seu esforç i la seva lluita, però també gràcies a la tasca de la seva defensora al plató, que no és altra que la seva parella.

Asraf Beno, quan s'acabi el concurs, comprovarà la impecable actuació d'Isa i també el motiu pel qual ella ha afirmat que segueix al peu del canó. Sí, la raó per la qual seguirà traient la cara per ell fins al final.

Asraf Beno la té com a principal valedora

Asraf Beno està tenint un camí molt complicat al reality. I és que ha rebut el menyspreu d'alguns companys, que l'han titllat de fals, i alhora ha protagonitzat diverses bronques. Situacions totes aquestes que no han facilitat gens la seva defensa.

El marroquí, quan torni a Espanya, coneixerà que la seva parella ha hagut de suportar crítiques ferotges cap a ell, i fins i tot, atacs per protegir-lo. Especialment, ha patit les ires de la família Bollo, que l'han portat fins i tot a haureu d'abandonar el plató per la porta del darrere. Tot i que en tot moment la jove ha respost a aquesta vehemència amb educació, saber estar i arguments.

Beno se sentirà molt feliç en veure que ella ha actuat així i que està disposada a seguir donant la cara per ell fins al final. És més, ha deixat clar que ho farà per una raó de pes. Ho ha fet després que el concursant hagi plorat en rebre les cartes que li han escrit la seva família i ella .

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja des del plató i Asraf Beno plorant mirant cap abaix el 18 de juny de 2023
Asraf Beno ha trencat a plorar després de veure els regals dels seus éssers estimats, emocionant Isa | Mediaset

Ha exposat: “Estic emocionada i a punt de plorar perquè saber dels teus éssers estimats és que és massa. Vull dir que per mi és un orgull, de veritat. M'ho està posant massa fàcil en el sentit que em sento molt orgullosa de defensar allò que crec i allò que veig”.

"Realment, està sent un concurs amunt i avall, però ho estic vivint intensament perquè ell m'ho està transmetent així".

Tot seguit, ha aprofitat per fer al·lusió a la missiva que a Beno li han enviat els seus familiars. Ha dit: “Tots sabeu que els pares d'Asraf no són als mitjans, però això no vol dir que pateixin menys. Ho viuen d'una altra manera, però hi són per recolzar el seu fill i per enviar-li unes paraules d'afecte”.

Imatge d'Isa Pantoja amb rostre neutre en el plató de 'Supervivientes 2023'
Isa Pantoja té una raó de pes per seguir defensant Asraf Beno | Mediaset

Asraf Beno i la seva definició més especial

Asraf Beno ha aconseguit així mateix que ella es mostri més sincera i emotiva que mai. Ho ha fet en deixar de manifest el que sent per ell i el que significa a la seva vida. Ha exposat: “Vosaltres m'heu vist créixer aquí i sabeu que ell no és una parella qualsevol”.

“És el meu company, m'ha fet canviar molt, em dóna tant suport i jo també, que hem crescut de molts errors que hem tingut. No hem estat sempre així, i això també és positiu. S'està adonant que hem fet allò correcte”.

Imatge d'Asraf Beno al costat de la seva parella, Isa Pantoja, somrient
Asraf Beno ha estat descrit per la seva noia d'una manera molt amorosa | Europa Press

Asraf Beno no només ha estat assenyalat com un bon xicot sinó també com un fantàstic home pel fill d'ella, Alberto. En aquest sentit, ha confessat: “El meu fill té el seu pare, és clar, i ens portem bé entre tots. Vol el meu nen i ell també vol la meva parella, cosa que és realment molt positiva”.

“És un afecte que tenen mútuament i ell l'estima com si fos fillet seu, encara que no ho sigui”.

D'aquesta manera, el concursant marroquí ha quedat retratat de manera que els seus defensors han trobat més motius per fer-lo guanyador del reality.