Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco
GENT

El fill de Carmen Borrego té un gest polèmic amb María Teresa Campos

El fill de Carmen Borrego va fer un lleig a la seva àvia al seu dia més especial

No hi ha cap dubte que el cap de setmana passat va ser summament emotiu per a Carmen Borrego. I és que va ser el 83è aniversari del membre més vell del clan Campos, és a dir, de la gran Maria Teresa Campos.

Tot i que la veterana periodista està travessant una època molt dura a causa del seu feble estat de salut, la veritat és que tot i així la seva família li va voler muntar una celebració molt especial.

Tots els seus éssers estimats volien que fos un esdeveniment digne de recordar per a la mare de Carmen Borrego. Per això, al principi, els seus familiars no li van dir a l'andalusa que feia anys, per donar-li la gran sorpresa.

Segons 20minutos, María Teresa Campos no va descobrir que era el seu aniversari fins que va veure les seves dues filles portant el pastís. Un moment molt especial que ni tan sols va estar exempt de polèmiques. El protagonista d'aquesta controvèrsia? Va ser el mateix fill de Carmen Borrego, que va tenir un gest molt polèmic amb la seva àvia.

El fill de Carmen Borrego li dona on més mal li fa a la seva àvia

La matriarca del clan Campos va celebrar diumenge passat el seu aniversari envoltada dels éssers estimats.

Entre els convidats van ser-hi, com calia esperar, les seves dues filles; José Carlos, el marit de Carmen Borrego, i fins i tot tampoc no es va poder perdre aquesta cita Alejandro Rubio, l'exparella de Terelu, que segueix considerant la periodista com la seva sogra.

També, pel que se sap, van ser-hi les dues nétes, Alejandra Rubio i Carmen Rosa. Això sí, segons van assegurar fonts properes a 20minutos, no hi va haver ni rastre del fill de Carmen Borrego.

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
L'aniversari més especial de la mare de Carmen Borrego, marcat per l'absència del nét | Europa Press

De fet, aquesta absència va estranyar, i molt, perquè recordem que el jove és l'ullet dret de l'expresentadora. Amb ell, l'andalusa ha vist un gran suport, sentiment que sembla no compartir el mateix José María, que va fer cas omís de l'aniversari de la seva àvia.

Però, el fill de Carmen Borrego, no només no va acudir a la celebració, sinó que tampoc no la va trucar tal com s'ha afirmat en aquest mitjà. Des de fa uns anys, la periodista no utilitza personalment el mòbil, sinó que són els seus familiars els que exerceixen de portaveu.

Imatge de María Teresa Campos subjectada del braç del seu net José María Almoguera mentre passegen pel carrer
El fill de Carmen Borrego dóna l'esquena a la seva àvia | GTRES

De manera que ningú va ser testimoni que el jove va intentar comunicar-se amb la mare de Carmen Borrego. A més, José María tampoc hauria fet l'esforç que la seva àvia conegués el seu fill Marc. Uns detalls molt lletjos per part seva.

Sens dubte, això només demostra que la seva mare, Carmen Borrego, no és l'única que està allunyada del jove, sinó que també ho està de cadascun dels membres d'aquest clan.