Muntatge de fotos de primer pla de Juliana Canet amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Dulceida i Alba Paul amb una ecografia a la mà
GENT

Juliana Canet revela els noms que té pensats Dulceida per al seu nadó

Juliana Canet consulta l'hemeroteca per descobrir quins noms li posaria Dulceida al nadó que espera amb la seva parella


Fa només uns dies, la influencer catalana Dulceida i la seva dona, Alba Paul, publicaven unes fotografies amb les quals anunciaven que aquest 2024 es convertiran en mares. Aquesta notícia, que ha revolucionat les xarxes socials, ha generat molt de debat entorn al sexe i al nom del futur nadó de la Dulceida i l'Alba.

Després de l'anunci de l'embaràs de la Dulceida, molts han estat els que s'han al·legat per la parella. Una d'elles ha sigut la Juliana Canet. La de Cardedeu publicava a les seves xarxes socials un vídeo en què reaccionava en directe a l'embaràs de la Dulceida.

Dulceida anuncia el seu embaràs amb Alba Paul

“No m'ho puc creure. ¡La Dulceida està embarassada!”, explicava la Juliana Canet, a les seves xarxes socials. “Si no és una nena, m'enfado”, afegia.

Al programa Que no surti d'aquí, de Catalunya Ràdio, la Juliana Canet, juntament amb el Roger Carandell i la Marta Montaner, parlaven sobre els noms que la Dulceida estudia per al seu futur fill.

Juliana Canet parla sobre el sexe del fill de la Dulceida

En una storie d'Instagram, la Dulceida confessava que tot i que encara no sap el sexe del nadó, totes dues ja estudiaven diversos noms. “Tenim clar que el nom del nadó començarà per A”, explicava la influencer a les seves xarxes socials.

Al Que no surti d'aquí, la Juliana Canet i la Marta Montaner reaccionaven a aquesta revelació i consultaven l'hemeroteca per saber quins noms estudien la Dulceida i l'Alba per al seu futur fill.

Storie d'Instagram de Dulceida parlant sobre el nom del seu futur nadó

La Dulceida i l'Alba asseguraven que, malgrat no continuar pensant noms per a noi, els de noia els tenen més clars. A la parella els encantava el nom d'Àlex per a la seva futura filla, tot i que també tenen al cap d'altres com Adriana, Lola, Gala, Valentina o Anna —com la mare de la Dulceida, l'Anna Pascual—.

“Jo crec que es dirà Álex —com el germà de la Dulceida—, tant si és nen com si és nena”, explicava Juliana Canet. “Crec que el nom d'Adriana ara ja no les convenç”, prosseguia la catalana.

“Del que no hi ha cap dubte és de l'ordre dels cognoms. Serà Paul Domènech”, explicava la Marta Montaner. Tal com explicava la companya de la Juliana Canet, la Dulceida i l'Alba també han decidit com es referiran a elles el seu futur nadó: “Dulceida serà «mami» i Alba serà «mama»”.

➡️ Gent

Més notícies: