Muntatge d'un primer pla de Fran Rivera somrient, Julián Contreras sorprès i una creu
GENT

Nova guerra: Francisco Rivera celebra una festa sense comptar amb Julián Contreras

Francisco Rivera viu un dels moments més especials de tota la seva vida, i ho fa lluny de Julián Contreras

El distanciament entre Francisco Rivera i Julián Contreras és cada cop més evident. I encara que durant tots aquests anys la seva relació ha estat força complicada, la seva ruptura total es va produir després de l'última entrevista del torero a la televisió.

Des de llavors, els fills de Carmina Ordóñez han seguit cadascun pel seu camí. Tant és així que, mentre que el youtuber s'ha mudat a un poble de Còrdova amb el seu pare, el torero acaba de celebrar un important esdeveniment familiar.

Muntatge de Julián Contreras parlant, Fran Rivera seriós i una esquerda al mig

Tal com ha revelat Francisco Rivera a xarxes socials, aquest any, els seus dos fills, fruit de la seva relació amb Lourdes Montes, han estat batejats a El Rocío. Esdeveniment familiar a què Julián Contreras no ha estat convidat.

No és cap secret per a ningú la gran devoció que sent el matrimoni cap a aquesta romeria. I prova d'això és que, any rere any, tots dos completen el corresponent pelegrinatge de la celebració litúrgica.

Tot i això, aquest any, Francisco Rivera i la seva dona han anat acompanyats per dues persones molt especials per a ells: els seus fills. Però perquè als petits visquessin aquesta experiència al màxim, tots dos han estat batejats al conegut Gual del Crema.

Fran Rivera amb els seus fills amb els peus a l'aigua

Aquest màgic ritu de la romeria del Rocío consisteix a peregrinar fins a un rierol de la localitat sevillana d'Aznalcázar. Un cop arriben a aquest emblemàtic punt del camí, els nous 'rocieros' es mullen els peus per ser batejats.

Sens dubte, aquest ritual religiós simbòlic ha estat un dels moments més emotius per a Francisco Rivera i la dissenyadora de moda d'aquest tradicional viatge a Almonte. Un esdeveniment que han celebrat lluny de Julián Contreras.

Francisco Rivera celebra el bateig 'rociero' dels seus fills petits lluny de Julián Contreras

Igual que la seva germana Tana el 2022, els dos fills de Francisco Rivera i Lourdes Montes han estat batejats davant l'atenta i orgullosa mirada del torero. No obstant això, els petits de vuit i cinc anys no només han hagut de mullar els peus a l'esmentat rierol.

A més, com la resta de nous 'rocieros', han adquirit un padrí, que els ha dedicat unes paraules emotives. Després d'aquest moment, tots s'han dirigit a l'Aldea, on s'ha dut a terme un altre dels moments més icònics de la romeria: el Salt de la Reixa.

Lourdes Montes amb el cap tort i Fran Rivera en vestit posant

Francisco Rivera i la seva família han dut a terme aquest pelegrinatge al costat de l'Esperança de Triana, germandat a què pertanyen i per la qual el torero sent una gran devoció.

Com es podia esperar, i arran de la seva ruptura total, Julián Contreras no ha estat testimoni d'aquest moment tan especial per als seus nebots. I no només perquè el youtuber no hi ha estat present durant el baptisme dels petits.

Des que va trencar tots els llaços amb Francisco Rivera, els germans no se segueixen a les xarxes socials. Motiu pel qual no ha pogut veure tot el contingut que ha publicat el torero relacionat amb aquest ritu religiós.

Tot i que durant tota la seva vida han passat diversos alts i baixos, la guerra entre aquests dos germans va esclatar el 15 de desembre passat. Aquell dia, el marit de Lourdes Montes va decidir trencar el seu silenci a ¡De Viernes! i va parlar, entre altres coses, del seu germà Julián Contreras:

“Respecto que vagi a programes de televisió per portar diners a casa, però sempre parlant malament de mi... Julián em fa molta pena, en el fons sap que no donaré informacions sobre xifres, però l'he ajudat molt econòmicament”.

Com es podia esperar, aquestes declaracions no li van fer sentir gens bé al youtuber. Tant és així que, a partir d'aquest moment, Julián Conteras va concedir diverses entrevistes carregant durament contra Francisco Rivera.

➡️ Gent

Més notícies: