Fotomuntatge d'Iker Casillas i Eva González amb un cor trencat de fons
GENT

La ruptura d'Eva González i Iker Casillas, al descobert: per què van deixar de veure's

Després de diverses anades i vingudes, Eva González i Iker Casillas van posar fi a la seva història d'amor l'any 2008

A principis de juny de 2023, Eva González i Iker Casillas van tornar a retrobar-se 15 anys després de la seva sonada ruptura sentimental. Moment en què “es van fondre en una gran abraçada que va cridar l'atenció dels assistents”.

No obstant això, aquesta bona sintonia entre ells no sempre ha estat present. Tant és així que un dels motius principals de la seva ruptura va estar directament relacionat amb les diferents maneres de veure la vida.

Imatge d'Eva González seriosa

El 2005, Eva González va posar fi al seu idil·li amb Arturo Valls, però, abans que transcendís aquesta notícia a la premsa, la model va conèixer Iker Casillas en una festa. Des d'aquell moment, tots dos van començar la seva història d'amor, la qual ha estat marcada per diversos alts i baixos.

I encara que en un principi, la Miss Espanya va arribar a assegurar que amb ell havia après “que estimar no és patir”, els problemes entre ells no van trigar a arribar. I prova d'això és el que va passar només un any després d'iniciar la relació sentimental.

Imatge d'Iker Casillas i Eva González quan eren parella

El 2006, Eva González i Iker Casillas van trencar la seva relació a conseqüència de les constants renyines que mantenien. Tanmateix, tots dos van reprendre el seu festeig poc temps després.

“No ens assemblem en res i jo crec que aquí hi ha el secret. Jo soc molt més nerviosa i impulsiva i ell ho pensa tot moltíssim. Jo li poso les piles a ell i ell em tranquil·litza a mi”, va assegurar la model en una entrevista per a ¡Hola!.

La raó per la qual Eva González i Iker Casillas van trencar la seva relació

Encara que van intentar portar la seva relació de la manera més discreta possible, els rumors sobre la seva separació van augmentar després de sortir a la llum unes compromeses imatges. S'hi podia veure Iker Casillas amb una noia, però aquesta informació no va trigar a ser desmentida.

Tot i això, aquestes especulacions es van materialitzar un temps després. Tal com va conformar Eva González en aquell moment, “estem en un moment de reflexió. Res més”.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'

Ara bé, només uns mesos aquests després, la model va confirmar a través de l'entrevista esmentada que havien aconseguit arreglar les seves diferències. “Ens emportàvem fatal, no ens enteníem i ho vam deixar i al març vam tornar una altra vegada”, va assegurar el 2006.

A partir de llavors, Eva González i Iker Casillas van entrar en un bucle d'anades i vingudes que va acabar definitivament l'any 2008. En aquell moment, van sortir a la llum unes fotos de la parella després d'haver protagonitzat una discussió acalorada.

A més, es van filtrar uns àudios de Florentino Pérez en què comentava la situació delicada que estaven vivint el jugador de futbol i la model. “Arriba tard a l'entrenament. Venia de parlar amb la seva xicota, noi, havien tingut una discussió… Una cosa de riure”, se sent a dir al president del Reial Madrid.

D'una altra banda, Kiko Matamoros va assegurar a Sálvame que Iker Casillas havia estat infidel a Eva González diverses vegades. Una cosa que va corroborar Ruth Sanz, dona amb què l'esportista va mantenir una suposada relació extramatrimonial: “Em deia que no suportava Eva, que la deixaria. Però al final tornaven”.

Finalment, aquesta ruptura es va fer oficial durant l'aniversari de la model. Festa a què, segons va transcendir, no va acudir l'exporter del Reial Madrid.

➡️ Gent

Més notícies: