Fotomuntatge de Pau Gasol amb una imatge de la família i un prat de fons

GENT

Pau Gasol emociona la seva dona després de les seves últimes paraules: foto preciosa

Pau Gasol i Catherine McDonell han format una preciosa família amb els seus dos fills petits: l'Ellie i el Max

Pau Gasol és un dels esportistes més reconeguts del nostre país. L'exjugador de bàsquet gaudeix ara d'una vida més tranquil·la allunyada de les pistes. Actualment, el català, tal com podem veure a través de les xarxes socials, té altres prioritats.

Estem parlant de la seva dona i dels seus fills, amb qui sovint comparteix fotografies al seu compte d'Instagram. I és que Pau Gasol és molt més actiu en aquestes plataformes digitals del que podríem imaginar. Ara, ha emocionat amb les últimes paraules.

Pau Gasol emociona la seva dona després de les últimes declaracions

Pau Gasol ha volgut dedicar unes precioses paraules a la seva dona, Catherine McDonell. A Espanya, el Dia de la Mare se celebra el 5 de maig, no obstant això, als Estats Units, la commemoració d'aquest dia té lloc el segon diumenge de maig. És a dir, el 12 de maig.

Així, Pau Gasol ha compartit dues emotives instantànies. En la primera, apareix al costat de Catherine, el seu gran amor. A la segona imatge compartida pel de Barcelona surten els seus dos fills, l'Ellie i el Max, als braços dels seus pares.

"Feliç Dia de la Mare a l'amor de la meva vida! Gràcies per ser la millor mare per als nostres meravellosos fills. T'estimo", ha declarat Pau Gasol. Unes paraules que no han passat desapercebudes entre els seus seguidors, que no han dubtat a desitjar-los el millor.

Un escrit que Catherine va respondre visiblement emocionada. "T'estimo, gràcies per fer-me mare", va dir. No hi ha dubte que tots dos, juntament amb els seus dos fills petits, han aconseguit formar una família de postal.

Pau Gasol presumeix dels seus fills petits: l'Ellie i el Max

Si bé és cert que Pau Gasol ha complert molts dels seus somnis, n'hi ha un que, segons va publicar Vanitatis, li feia especial il·lusió. I no, no té res a veure amb el món de l'esport i del bàsquet. El cert és que Pau Gasol volia convertir-se en pare.

Va ser el 2020 quan Pau Gasol i Catherine van anunciar l'arribada de la seva primera filla, l'Ellie. Un temps més tard, va arribar el petit Max a qui, a jutjar per les fotos, Pau Gasol adora. I és que el català comparteix molt sovint imatges amb el nen.

➡️ Gent

Més notícies: