Muntatge de Kiko Jiménez somrient amb una jaqueta marró al costat de Sofia Suescun somrient amb els cabells recollits i dos blecs solts a la cara i uns anells al costat d'un interrogant

GENT

Sofia Suescun revela per fi si es casarà amb Kiko Jiménez el pròxim any

Després de la petició de matrimoni de Kiko, Sofia Suescun ha confirmat si passarà o no per l'altar els pròxims mesos

Després de convertir-se en la primera concursant confirmada de Supervivientes All Star i després d'haver passat uns dies amb la seva parella a Hondures, Sofía Suescun ha arribat a Madrid.

Visiblement cansada, però amb un somriure a la cara, la influencer ha assegurat que el seu retrobament amb Kiko Jiménez “ha estat molt bonic”. Tot i això, quan li han preguntat si pensa casar-se o no amb la seva parella, ha estat molt contundent.

Sofia Suescun somrient amb un auricular a l'orella i una dessuadora blau marí

Tal com ha assegurat la mateixa Sofía Suescun davant les càmeres d'Europa Press, malgrat l'emotiva petició de Kiko Jiménez a Hondures, ella “no és de casaments”:

“És una manera de dir tot el que t'estima, el «ho vull tot amb tu», tampoc no s'ha de dur a terme. És una expressió al final, no? Si arriba el dia que arribi, però vaja, és que no té cap sentit un casament. És ho vull tot amb tu, sense més ni més”.

Sofía Suescun confirma que, per ara, no es casarà amb Kiko Jiménez

Fa uns dies, Sofía Suescun es va traslladar fins a Hondures per donar una sorpresa a Kiko Jiménez. Tot i això, el que menys s'esperava la influencer era que la seva parella li anés a demanar matrimoni davant de tota l'audiència de Telecinco.

“Ja ho sabia, però m'he adonat aquí que ets la dona de la meva vida. Vull que siguis la mare dels meus fills, també que ens casem, com ens agradava a tu i a mi i ho sento Maite, però passarà. És el que hi ha”.

Captura de Kiko Jiménez i Sofia Suescun junts en el seu retrobament a la palapa de Supervivientes

Tot i això, aquesta situació es va posar encara més tensa quan Carlos Sobera va demanar a Kiko que clavés “el genoll” per demanar matrimoni a l'amor de la seva vida. “No tinc res, no tinc res”, va assegurar el concursant entre rialles.

Per la seva banda, Sofía Suescun es va oposar totalment que Kiko Jiménez s'agenollés davant d'ella: “No cal. No m'agraden a mi aquests compromisos, ni les situacions ni la tensió”.

“Jo soc feliç amb ell des del principi. El meu amor s'ha anat transformant a uns nivells que per mi és una persona molt important”, va afegir la influencer a continuació. D'aquesta manera, ha deixat clar que el seu amor ja és prou fort i no necessiten signar cap paper.

Foto de Sofía Suescun i la seva parella, Kiko Jiménez, fent-se una foto junts davant d'un mirall

Com calia esperar, aquest moment no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació del nostre país. Tant és així que, només posar un peu a Espanya, Sofía Suescun s'ha vist obligada a aclarir aquesta situació.

“Si arriba el dia que arribi, però vaja, és que no té cap sentit un casament. És vull tot amb tu, sense més ni més”, ha assegurat l'actual parella de Kiko Jiménez.

A més, i abans de posar fi a les seves declaracions, Sofía Suescun ha compartit amb la citada agència de notícies com ha vist el concursant. “Kiko està fort i les crítiques li són igual. Estàvem tranquils”.

També ha aprofitat l'ocasió per desmentir, entre rialles, haver tingut una nit de passió amb Kiko Jiménez: “Fer l'amor al Carib imagina't, però no és el cas”.

➡️ Gent

Més notícies: