Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa

El dia que Rocío Carrasco va aclarir el misteri de José Ortega Cano i Rocío Flores

Rocío Carrasco va ser sincera i va explicar l'única veritat

Rocío Carrasco va protagonitzar un documental a Telecinco del qual encara continua parlant tothom perquè hi ha assumptes que no estan resolts. El projecte va tenir tant èxit que la cadena es va veure obligada a fer una segona part i els nous episodis es van centrar en Rocío Jurado. En conseqüència, José Ortega Cano es va convertir en el gran protagonista del moment i Rociíto va donar molts detalls sobre el que ningú no coneixia.

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
Rocio Flores adora a José Ortega Cano | GTRES

Durant molt de temps s'ha dubtat de la relació que José Ortega Cano tenia amb Rocío Flores, però ara sabem la veritat gràcies a Carrasco. La dona de Fidel Albiac va explicar que, durant una època, Ortega Cano "va exercir d'avi", encara que això no es va estendre gaire. Després de la trista mort de Rocío Jurado, tot va canviar i la seva filla va deixar de tenir relació amb el torero.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco va ser sincera i va admetre que José Ortega Cano realment estimava Rocío Flores. És una de les poques informacions que coincideixen amb el discurs d'Antonio David Flores. Aquest últim sempre ha defensat que la seva filla anomenava "tete" el torero perquè sempre s'havien emportat a meravella.

Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel
José Ortega Cano sempre ha estimata Rocío Flores | GTRES

Carrasco va reconèixer que Ortega Cano "amb els nens tenia bogeria, amb els seus i amb els meus". La casualitat va voler que José tingués els seus fills justament quan Rociíto es va quedar embarassada. En aquella etapa estava amb Antonio David Flores i el seu objectiu era que els petits de la casa fossin feliços.

Les proves que salven José Ortega Cano

Tothom pensava que Rocío Carrasco estaria callada, però va arribar el dia en què va decidir parlar i el seu discurs va fer tremolar els fonaments de la crònica social. No obstant això, va ser força sincera perquè va admetre detalls que no la deixaven en bon lloc. Una de les coses que va reconèixer era que José Ortega Cano estimava els seus fills de manera sincera, independentment del que hagués passat.

Rocío Carrasco posant somrient amb una samarreta que té estampada una imatge de la seva mare, Rocío Jurado
Rocío Carrasco ha començat una vida lluny de Telecinco | @ModaPerea, Twitter

Rocío Flores ha continuat tenint contacte amb Ortega Cano; de fet, ha estat la primera a visitar-lo quan aquest ha tingut problemes de salut.

Hem de tenir en compte que la 'influencer' gaudeix d'un contacte estret amb la Gloria Camila. Aquest gest demostra que té un concepte fantàstic del seu pare.

Carrasco és una de les grans rivals d'Ortega Cano i considera que llavors el torero es va acostar a Antonio David per por. Creu que el seu exmarit maneja informació molt compromesa i que el vidu de la seva mare prefereix no tenir-hi enfrontaments perquè certes dades no surtin a la llum. Al seu moment, Sálvame va assegurar que Antonio David difonia informació d'Ortega Cano a l'esquena de tothom per tal que veiés la llum.