Primer pla de Paloma Cuevas posant seriosa

Paloma Cuevas, acusada de ser responsable de l'última cosa que ha fet Luis Miguel

Paloma Cuevas estaria darrere de l'última i important decisió que ha pres l'artista

Paloma Cuevas torna a estar al punt de mira després de ser assenyalada com la responsable de l'última decisió que ha pres Luis Miguel. I és que, segons ha transcendit els últims dies, tot apunta que el cantant ha decidit sotmetre's a una nova intervenció quirúrgica.

Avui dia, el 'Sol de Mèxic' està immers en la seva última gira de concerts per tot el continent americà. Tot i això, fa uns dies, aquest conegut artista va fer saltar totes les alarmes després del seu últim problema de salut.

Primer pla de Luis Miguel seriós en un dels seus concerts a Madrid
Luis Miguel va fer saltar totes les alarmes després de ser hospitalitzat | GTRES

Dissabte passat, 19 d'agost, abans de començar la seva gira a Xile, l'actual xicot de Paloma Cuevas va haver de ser ingressat a un hospital de Santiago. I és que, hores abans del seu primer espectacle en aquest país, va ser traslladat, de manera urgent, a un centre mèdic de la capital xilena després de començar a trobar-se malament.

Finalment, tal com va transcendir des d'un primer moment, el cantant va haver de ser ingressat per “una grip greu amb febres altes”.

Ara, Luis Miguel ha tornat a convertir-se al centre de totes les mirades. Després d'aquest ensurt, el porto-riqueny ha tornat a visitar un centre hospitalari, però, en aquesta ocasió, per sotmetre's a una cirurgia de pèrdua de pes. Decisió que ha pres, segons sembla, influenciat per Paloma Cuevas.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paloma Cuevas, responsable de la darrera operació de Luis Miguel

Paloma Cuevas és la responsable de la darrera intervenció quirúrgica de Luis Miguel. O això és el que, si més no, ha pogut saber la revista TVNotas mitjançant un membre de l'equip de l'artista.

La nova imatge del 'Sol de Mèxic' s'ha convertit en un dels temes més comentats pels seus seguidors. I és que, després de la seva reaparició als escenaris, s'ha pogut apreciar el gran canvi que ha experimentat el seu físic.

Ara, han sortit a la llum tots els detalls sobre l'última operació de l'actual xicot de Paloma Cuevas. Segons aquesta capçalera, quan va començar la seva gira per Buenos Aires, l'abril de 2022, va decidir posar-se una pilota gàstrica amb l'únic objectiu de perdre una mica de pes.

Muntatge amb fotos de Luis Miguel, abans i després del seu canvi físic: a la primera donant un concert i a la segona a la preboda del fill de Rosa Clará
Luis Miguel s'ha sotmès a una operació per perdre pes | GTRES, Europa Press, E-Noticies

Una informació que, fa uns dies, el metge argentí Cristian Pérez Latorre ha confirmat en una de les seves últimes entrevistes:

"Va ser una màniga gàstrica. És a dir, es talla part de l'estómac i es fa una unió amb l'intestí prim. Aleshores, l'estómac, que és com una bossa, en tallar-lo per la meitat queda molt més petit".

Tanmateix, lluny d'acabar amb el seu testimoni, aquest professional no va tenir cap problema a assenyalar la persona que s'amaga darrere aquesta decisió. I és que, segons ell, Paloma Cuevas va ser qui l'animà a l'artista perquè fes aquest pas important:

"Estava decidida a salvar la vida de Luis Miguel, ell estava força excedit de pes, amb força excessos, de bastants anys. Ja hi havia una prediabetis que ens preocupava una mica. La veritat, més que res, aquest tipus de cirurgia es va decidir per un tema de salut, per això mai no es va donar a conèixer".

Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
Paloma Cuevas hauria animat l'artista a prendre aquesta decisió important | España Diario

A més, segons ha pogut saber la revista Semana en exclusiva, a partir d'ara, la parella de Paloma Cuevas haurà d'acudir als centres hospitalaris de manera regular.

I és que, igual que va passar el darrer 22 d'agost a Xile, Luis Miguel se sotmetrà a una sèrie de "revisions i tractaments amb els seus metges de confiança".

"S'ha de cuidar. Ho dona tot als seus concerts durant més de dues hores i l'agenda acerada per a aquesta gira és immensa", ha confessat a aquesta revista una persona propera al cantant.